۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۴۴۱۶۷۰

انتقاد پزشک یونانی از فرهنگ خالی از معنویت غرب

پزشک و نویسنده یونانی با انتقاد از فرهنگ غالب مادی‌گرایی و خالی از معنویت غرب گفت: کشورهای پیشرفته به‌ویژه در غرب، به شدت از معنویت و ارزش‌های دینی و انسانی تهی هستند.
 پزشک یونانی

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خریستوس لولاس، جراح و متخصص و مؤلف کتاب «یونانیان و پارسیان؛ نگاهی به ایران معاصر» ضمن حضور در رایزنی فرهنگی ایران در آتن با علی‌محمد حلمی، رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌وگو كرد.


خریستوس لولاس با انتقاد از فرهنگ غالب مادی‌گرایی و خالی از معنویت غرب گفت: متأسفانه کشورهای پیشرفته به‌ویژه در غرب، به شدت از معنویت و ارزش‌های دینی و انسانی تهی شده و لازم است تمدن و فرهنگ‌های قدرتمند برخی کشورها از جمله یونان و ایران بار دیگر شناخته شوند.


مؤلف کتاب «یونانیان و پارسیان؛ نگاهی به ایران معاصر»، هدف از نوشتن این کتاب را نزدیکی و شناخت بیشتر مردم یونان و ایران با گذشته و تاریخ پر افتخار خود، خواند.


وی همچنین، اظهار علاقه‌مندی كرد تا این کتاب به زبان‌های فارسی و انگلیسی نیز ترجمه و چاپ شود تا در دسترس خوانندگان بیشتری در جهان قرار بگیرد.


حلمی، رایزن فرهنگی كشورمان نیز طی سخنانی در این دیدار گفت: بشر امروز، از مدرن‌زدگی بی‌روح و فراموش‌شدن ارزش‌های معنوی، اخلاقی و عاطفی به شدت رنج می‌برد و نخبگان و روشنفکران متعهد می‌توانند با ارتباط و هم‌فکری بیشتر مسئولیت خود را در قبال آگاهی‌بخشی درست و ارتقای دانش بشر و بازگشت به ارزش‌های الهی و انسانی ایفا كنند.


بنابر اعلام این خبر، خریستوس لولاس كه بسیار علاقه‌مند به فرهنگ و تمدن ایرانی است، پس از شرکت در کنفرانس پزشکی که توسط آستان مقدس رضوی طی چهار سال گذشته در مشهد برگزار شده بود، تصمیم می‌گیرد تا خاطرات سفر خود را ضمیمه کتابی کند.


این كتاب در قالب ۹ فصل و ۳۸۳ صفحه به زبان یونانی به رشته تحریر درآمده و به چاپ رسیده است. در این کتاب به تحولات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در یونان امروز و نیز رخداد بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و تداوم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اشاره شده و هر بخش از فصل‌های این کتاب با عکس‌های رنگی تاریخی و امروزی کشورهای یونان و ایران مزین شده است.


گفتنی است، این کتاب که بنا بر اظهارات نویسنده آن، برای تألیف و تحریرش چهار سال زمان برده است، در قالب ۳۸۳ صفحه در دست چاپ است و مقرر شده ماه آینده منتشر شود. /982/ب102/د

ارسال نظرات