احياي روحيه خدمتگزاري در عرصه هاي قرآن ضروري است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، حجتالاسلام حجت الله جلالي، پيش از ظهر امروز در نخستين نشست همانديشي اتحاديه مؤسسات قرآني شهرستان آران و بيدگل، گفت: مؤسسات و خانه هاي قرآن بايد تکيه گاه خود را مردم و حمايت هاي مردمي قرار دهند.
به گفته وي، مؤسسات و خانه هاي قرآن نبايد براي فعاليت هاي خود صرفا به مراکز دولتي متكي باشند، بلکه خود ياري مردم و شناسايي خيرين قرآني يکي از مسائل اساسي براي پيشبرد اهداف قرآني است.
وي ادامه داد: منظور از حمايت از مؤسسات قرآني مردمي تامين تمامي مخارج اين مؤسسات از سوي دولت يا نهادهاي حکومتي نيست، گرچه پيگيري دريافت سهميه براي دريافت اعتبار دوره هاي آموزشي از دستگاه هاي دولتي لازم است.
حجتالاسلام جلالي با اشاره به اينکه اگر يک نهاد دولتي بخواهد تمامي هزينههاي يک نهاد مردمي را متقبل شود چنين مؤسسه اي نبايد عنوان مردمي را با خود يدک بکشد گفت: اختصاص بودجه دستگاههاي دولتي به فعاليتهاي قرآني نبايد مؤسسات را وابسته دولت کند و انتظار حمايت دائمي را ايجاد کند.
مسؤول اتحاديه مؤسسات قرآني آران و بيدگل، احياي روحيه خدمتگزاري در عرصه قرآن کريم را در جامعه لازم و ضروري دانست و يادآور شد: فرهنگ سازي خادم افتخاري قرآن و استفاده از توانمندي فعالان قرآني، شناسايي و بهره مندي از خيرين قرآني و احياي فرهنگ وقف در عرصه آموزش و ترويج قرآن از مهم ترين اقداماتي است که مي تواند ما را در رسيدن به اهدافمان در توسعه و ترويج فعاليت هاي قرآني ياري کند.
تشکيل اتحاديه مؤسسات قرآني به هم افزايي فعاليت هاي قرآني كمك مي كند
در ادامه روحالله باقري کارشناس قرآني اداره تبليغات اسلامي آران و بيدگل گفت: تشکيل اتحاديه مؤسسات قرآني در شهرستان آران و بيدگل به هم افزايي و انسجام فعاليت هاي قرآني اين شهرستان کمک خواهد کرد.
وي افزود: اتحاديه مؤسسات قرآني مردمي پتانسيل لازم را براي انسجام فعاليت هاي قرآني در سطح جامعه دارد و به عنوان بازوي ادارات تبليغات اسلامي و فرهنگ و ارشاد اسلامي و همگام با آنها در پيشبرد اهداف قرآني فعاليت ميکند.
باقري يادآور شد: در ماه مبارک رمضان و تابستان، طرح هاي مختلف قرآني از سوي اين دو نهاد ابلاغ ميشود و اتحاديه مؤسسات قرآني مي تواند در نظارت و کيفي تر نمودن اين برنامه ها مؤثر باشد.
وي در ادامه ضعف اطلاعرساني فعاليت هاي قرآني را يادآور شد و افزود: عليرغم ظرفيت هاي بسيار زيادي که در شهر نمونه قرآني آران و بيدگل وجود دارد و فعاليت هاي گسترده اي که توسط مؤسسات و خانه هاي قرآن صورت مي گيرد، اين ضعف محسوس است.
کارشناس قرآني اداره تبليغات اسلامي آران و بيدگل گفت: مؤسسات و خانه هاي قرآن ﺑﺎﯾﺪ ﺿﻌﻒﻫﺎﯼ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻭ با کمک هم ﺑﺮﻃﺮﻑ کنند ﻭ با الگوگيري از ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ يکديگر، فعاليت هاي قرآني شهرستان را ﺗﻘويت کنند.
شايان ذكر است، فعاليت هاي قرآني ماه مبارک رمضان، برنامههاي تابستان، راهاندازي سايت اتحاديه شهرستان آران و بيدگل، برگزاري دورههاي تربيت مربي و مبلغ به صورت مشترک بين مؤسسات، تسهيلات اردويي و قرضالحسنه از ديگر مباحث مطرح شده در اين نشست بود.
لازم به ذكر است، نشست بعدي اتحاديه مؤسسات قرآني شهرستان آران و بيدگل بعد از ماه مبارک رمضان در مؤسسه منتظران ظهور بخش کويرات شهرستان آران و بيدگل و با موضوع راههاي جذب خيرين قرآني برگزار خواهد شد./1307/202/ب3