۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
کد خبر: ۷۹۶۹۴۳
دانشیار دانشگاه تهران:

بررسی دقیق استعمار غرب، رمز فهم استکبارستیزی رهبر انقلاب است

بررسی دقیق استعمار غرب، رمز فهم استکبارستیزی رهبر انقلاب است
احمدی در همایش «ما و غرب» با تأکید بر اهمیت تطبیق مصادیق استکبارستیزی بر ضرورت پژوهش‌های عمیق در زمینه تأثیر استعمار غرب بر متون علمی و درسی کشورهای مختلف تأکید کرد و افزود: این تحقیقات به تبیین دقیق‌تر بیانات رهبر معظم انقلاب کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، دکتر محمد حسن احمدی دانشیار دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در همایش «ما و غرب» که صبح امروز در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد به نکات مهمی درباره تبیین استکبارستیزی و نقش قرآن در این زمینه اشاره کرد.

وی با بیان اینکه تنها سوره‌ای که در قرآن با «بسم‌الله» آغاز نمی‌شود، سوره برائت است، گفت: این مسئله می‌تواند مصداقی از تنفر از غرب و استکبار در تفسیرهای دینی باشد.

احمدی افزود: در علوم تفسیر از اصطلاحاتی مانند «جری» و «تطبیق» برای فهم بهتر قرآن بهره می‌بریم و قرآن همواره منبع نور و هدایت است.

وی تأکید کرد: استکبارستیزی که رهبر معظم انقلاب مطرح کرده‌اند، امروز در سطح جهانی جریان دارد و برای درک عمیق‌تر این موضوع باید مصادیق آن را به‌طور دقیق بررسی کنیم تا به واقعیت‌های موجود دست یابیم.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: رکن اول پژوهش توجه به جزئیات است و هرچقدر در زمینه استعمار غرب در پژوهش‌ها و مطالعات بیشتر کار شود تبیین دقیق‌تری از بیانات رهبر معظم انقلاب به دست خواهد آمد.

احمدی همچنین خاطرنشان کرد که استعمار غرب تأثیرات عمیقی بر متون درسی و رشته‌های علمی کشورهای مختلف گذاشته که ضرورت بررسی و واکاوی دقیق این اثرات را بیش از پیش نمایان می‌سازد.

وی افزود: باید در حوزه‌های جغرافیایی و علمی که میراث غرب تاثیرگذار بوده است پژوهش‌های گسترده‌تری صورت گیرد تا چهره واقعی این میراث منفی بهتر شناخته شود.

این استاد دانشگاه در پایان گفت: با انجام چنین مطالعاتی می‌توانیم راه‌های مقابله و مقاومت در برابر نفوذ استکبار را بهتر ترسیم کنیم و گام‌های مؤثرتری در مسیر تحقق آرمان‌های رهبر انقلاب برداریم.

ارسال نظرات