نخستین خیّر مدرسهساز در استان مرکزی امام راحل بودند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، محمدرضا حافظی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور عصر چهارشنبه در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی که در سالن اجتماعات امام علی(ع) اراک برگزار شد، بیان کرد: خیرین با همت بلند خود مشارکت بسیار خوبی در ساخت مراکز آموزشی و مدارس در روستاها و شهرها دارند.
آموزش و پرورش محل تعلیم و تربیت دانش آموزان است
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه ساخت مدارس خیرساز از 19 سال پیش در کشور کلید خورد، گفت: اولین خیر مدرسهساز در استان مرکزی امام راحل بودند و امام راحل در امر مقدس مدرسهسازی پیشتاز بودند و ایشان بر ساخت مدارس در تمامی نقاط کشور همواره تأکید میکردند.
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بیان کرد: آموزش و پرورش محل تعلیم و تربیت دانش آموزان است و امروز این سرمایههای کشور برای تحصیل و طی کردن مدارج عالی به ساخت مدارس جدید و مجهز نیاز دارند.
حافظی اظهار داشت: خیران هر سال با مشارکت و حضور گسترده تر در ساخت و تجهیز مدارس حضور داشته اند، به گونه ای که 600 هزار خیر در داخل کشور و یک هزار خیر در خارج مرزها در امر مدرسه سازی فعالیت دارند.
ساخته شدن 35 درصد مدارس با مشارکت خیرین
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه در سال گذشته در دیدار با رهبر معظم انقلاب گزارشی از فعالیتهای جامعه خیرین مدرسهساز کشور برای ایشان قرائت شد، گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار بر ادامه فعالیت خیرین در این راه پر ثمر توصیه کردند.
حافظی خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر 35 درصد از مدارس سطح کشور با مشارکت خیرین مدرسه ساز تجهیز و ساخته شده است و امیدواریم ضریب مشارکت خیرین در سال جاری به 37 درصد افزایش پیدا کند.
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بیان کرد: واقعیت زندگی جز این نیست که پس از مدتی همه باید این دنیا را ترک کرده و به سمت جایگاه ابدی رهسپار شوند و خوشا به حال کسانی که با افتخار در این دنیا زندگی میکنند.
دانش، موجبات خدمات بزرگ به جهانیان را فراهم میکند
حافظی افزود: هر آنچه ثروت در اختیار انسانها است پس از مرگ در این دنیا باقی میماند و چه نیکوست انجام عمل خیر توسط نیک اندیشان که با دست خود کارهای خیرخواهانه برای رضای خداوند متعال انجام میدهند.
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه شایسته است تا زمانی که در این دنیا هستیم خود وسیله خیر باشیم نه اینکه به دیگران توصیه کارهای خیر کنیم، گفت: در دین مبین اسلام دانش مقدم بر عبادت و بالاتر از زیارت خانه خدا شمرده شده است چراکه دانش موجبات خدمات بزرگ به جهانیان را فراهم میکند.
شایان ذکر است، هم اکنون یک هزار و 700 خیر مدرسه ساز در استان مرکزی فعال هستند و دو هزار و 720 کلاس از هشت هزار کلاس درس استان توسط نیکوکاران ساخته شده است.
گفتنی است، در این آیین از خیران مدرسه ساز استان مرکزی با اهدای لوح تقدیر شد./842/202/ب2