مراسم اختتامیه دوره روایت گری دفاع مقدس در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، مراسم اختتامیه دوره روایت گری در استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز با حضور بیش از 200 دانشجوی خواهر و برادر بسیجی، در سالن همایش دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر شهرکرد برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، حسن کریمیان، مسؤول امور ایثارگران سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت روایت گری در حوزه دفاع مقدس، اخلاص را مهم ترین رکن این بحث عنوان کرد.
وی گفت: در روایت گری اول از همه خلوص نیت مهم است، چراکه در واقع می خواهیم عاشورای ایران را روایت کنیم و با این ابزار می توان فرهنگ دفاع مقدس را در وجود نسل ها ی جوان نهادینه کرد.
کریمیان با افتخار به این که جوان ترین شهید کشور از استان چهارمحال و بختیاری است، ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری 80 دانشجو و 735 دانش آموز شهید دارد که همه 12 سال به بالا هستند و معرفی شهید ظفر خالدی به عنوان جوان ترین شهید کشور از افتخارات ما است.
در ادامه این مراسم، رمضان علی جهان پناه، از راویان دفاع مقدس و مسؤول فرهنگی ناحیه بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت بحث روایت گری دوران طلایی دفاع مقدس گفت: تاریخ روایت گری را باید مربوط به حماسه های حضرت زینب کبری(س) و امام سجاد(ع) دانست.
وی افزود: اکنون از روز عاشورا و کربلا کسی نیست که واقعه عاشورا را به چشم دیده باشد؛ اما این بزرگواران این رسالت را برعهده گرفته اند که واقعه عاشورا را روایت کنند.
جهان پناه به شرایط راویان برای روایت گری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: نخستین شرط روایتگری امانت داری است؛ دیگر این که راوی نباید تک بعدی باشد و باید تمام زوایا را در نظر بگیرد و تمام ابعاد را در روایت گری بسنجد.
این راوی دفاع مقدس در پایان سخنان خود به نقش دانشجویان تربیت معلم در آینده جامعه اشاره کرد و گفت: نقش شما به عنوان معلمان فردای ایران اسلامی نقش بسیار برجسته ای است؛ شما برای ادای دین به شهدا در پایان کلاس خود خاطره یا قسمتی از وصیت شهدا را بیان کنید تا رشادت های آنان به نسل های دیگر نیز منتقل شود.
هوشنگ عزیزی پور، دبیر ستاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه استان چهارمحال و بختیاری نیز آخرین سخنران این برنامه بود که به ابعاد روایت گری اشاره کرد و افزود: دو بعدی که روایت گر باید به آن توجه کند عبارتند از بعد جغرافیایی و بعد فیزیکی که نقش مهمی در روایتگری ایفا می کنند.
وی در ادامه صحبت های خود به برکات دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در حوزه دفاع مقدس هیچ گاه کلمه شکست را به کار نمی بریم؛ در 200 سال قبل از انقلاب اسلامی تکه های مختلفی از ایران جدا شده است که آخرین آن بحرین است که در زمان حکومت پهلوی از ایران جدا شد؛ اما از انقلاب اسلامی به بعد، حتی تکه کوچکی از ایران جدا نشده و این افتخار دوران دفاع مقدس است./9457/202/ب1