5 مدرسه علمیه جدید در استان فارس راهاندازی میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجتالاسلام محمد هادی رحیمیصادق، مدیر سابق حوزههای علمیه فارس در مراسم تودیع خود که پیش از ظهر امروز در حوزه علمیه مرکزی شیراز برگزار شد با اشاره به فعالیتهای شش ساله خود گفت: در ابتدای فعالیت خود نیاز ضروری حوزههای استان را حرکت در 5 محور اساسی مجاهده علمی، خودسازی و تهذیب، تحقیق و پژوهش، نظم و برنامهریزی و بصیرت سیاسی و آگاهی به مسائل روز دانسته و در راستای آن تلاش کردم.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط بین علما، مدیران مدارس، اساتید و مرکز مدیریت افزود: در سال 88 بیش از 12 مدرسه علمیه خارج از پوشش مرکز مدیریت حوزههای علمیه فارس فعالیت میکردند که این تعداد به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
حجتالاسلام رحیمیصادق با اشاره به لزوم ارتباط میان حوزههای علمیه و دیگر دستگاهها ابراز کرد: تلاش شد تا با حضور در همه مجامع و ارتباط با تمام مسئولان فرهنگی و حضور در تمام صحنههای برنامهریزی فرهنگی استان و تحقق حرم سوم اهل بیت(ع) از این ظرفیتها استفاده شود به طوری که امروز ارتباط بین حوزه و همه دستگاهها، ارتباطی بسیار وثیق است.
مدیر سابق حوزههای علمیه استان فارس گفت: آمادهسازی و تجهیز مکانی مناسب و در دسترس طلاب و حوزویان برای مدیریت حوزه با اعتباری حدود 100 میلیون و جذب معاونان و کارمندان متخصص و توانمند جهادی از دیگر فعالیتهای صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در سال 88 تنها 4 مدرسه علمیه طبق ضوابط مرکز، حکم داشتند و اکثریت فاقد هیئت امنا بودند اما در سال جاری در تمام 52 مدرسه و مؤسسه آموزش عالی استان از مدیر، معاونان و اساتید واجدالشرایط بهرهمند هستند.
مدیر سابق حوزههای علمیه استان فارس، از فراهم شدن تأسیس 5 مدرسه علمیه جدید دیگر در استان فارس خبر داد و گفت: برای تأسیس این مدارس رأی شورای حوزههای علمیه استان گرفته شده است و آماده نظر گیری از شورای گسترش حوزههای علمیه هستند.
وی از آموزش 50 طلبه سطح عالی استان جهت مشاوره و تربیت مربیان فرق و ادیان در زمینههای مختلف خبر داد و گفت: پنجمین محور اقدامات در حوزههای علمیه فارس، ایجاد تحولات شگرف در حوزه پژوهش استان بود به طوری که معاونت پژوهشی در حوزههای فارس شکل گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا اجرای 50 کارگاه آموزش و پژوهش در مدارس استان با 16 هزار نفر ساعت کار، تجهیز کتابخانههای مدارس علمیه استان و اهدای حدود 20 میلیارد ریال کتاب به آنها طی 6 مرحله، شرکت فعال در جشنواره علامه حلی و کسب رتبههای برتر در این جشنواره و همچنین برگزاری دو جشنواره استانی علامه حلی و اجرای دوره آموزشی پژوهش به صورت غیرحضوری صورت گرفت.
حجتالاسلام رحیمی صادق با بیان اینکه در بخش تهذیب نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شد، گفت: انتصاب معاون و رابط تهذیب در همه مدارس، راهاندازی بیش از 30 دفتر قرآن و عترت در مدارس و کمک به تجهیز آنها، برگزاری بیش از 70 دوره کلاسهای قرآنی در مدارس علمیه و راهاندازی سامانه تلبس و ساماندهی این بحث در مدارس علمیه از جمله اقدامات صورت گرفته در این بخش است./919/202/ب3