سدی که فتنهگران را به بنبست رسانده است
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، بار دیگر آیتالله جنتی به عنوان دبیر شورای نگهبان برگزیده شد؛ موضوعی که ناراحتی رسانههای جریان اصلاحات را هم با خود به همراه داشت به این دلیل که حضور ایشان در شورای نگهبان میتواند بسیاری از آرزوهای آنها برای رسیدن به اهداف حزبی را همچنان با یأس و ناامیدی همراه سازد. این جناح سیاسی به خوبی میداند که سد قانونی به نام شورای نگهبان و وجود شخصیتی به نام آیتالله جنتی در ایام گذشته و به خصوص در ایام انتخاباتی توانسته به خوبی از مبانی و اهداف انقلاب اسلامی دفاع کرده و اجازه نداده افرادی که نسبتی با اسلام و انقلاب نداشته در کانونهای قدرت نقشآفرینی کنند.
البته افزایش سیل تخریبها علیه شورای نگهبان و شخص آیتاللهجنتی را باید در سالهای 76 به این سو دنبال کرد. نقش آیتاللهجنتی در عمل به قانون در ماجرای انتخابات مجلس ششم و برخی رد صلاحیت افراطیون دوم خردادی در مجلس هفتم، باعث شد حجم انبوهی از تخریبها متوجه ایشان گردد به گونهای که قلم به دستان دوم خردادی از هیچ کوششی برای هجمه به سوی ایشان فروگذار نکردند؛ توهینهای عطاءالله مهاجرانی به آیتالله جنتی و طعنههای سیدمحمد موسوی خوئینیها به ایشان، نمونههای کوچکی از این تخریبها میباشد. بعد از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گروهی با نپذیرفتن نتیجه انتخابات فتنهای را آغاز کردند که ضربات جبرانناپذیری به کشور تحمیل کردند، هزینههایی که هنوز هم دامنگیر کشور بوده و تحریمهای ظالمانه غرب علیه کشورمان بخش کوچکی از آن است.
آیتالله جنتی اینبار نیز در مقابل اصحاب و سران فتنه موضعگیری کرده و با رفتاری قانونی در کنار سایر اعضای مجلس خبرگان در مقابل جریان فتنه بهخوبی ایستاد.
حال در شرایطی که هفت ماه تا انتخابات امسال باقی مانده و اهمیت این انتخابات برای جریان مورد اشاره باید گفت حجم حملهها نسبت به شورای نگهبان و دبیر آن افزایش پیدا کرده است. در همین راستا هفتهنامه صدا که منتسب به کارگزاران است در شماره اخیر خود و در گزارشی با عنوان «نه مصدق، نه مرسی» مینویسد: «مسئله مهم آن است که رؤیای کودتا در ذهن برخی میچرخد. کسانی که از ابتدا نه تنها گرایشی به دولت نداشتهاند، بلکه در تقابل با آن ایستاده بودند. یک گوینده، دبیر شورای نگهبان است که اصلیترین حامی رئیسجمهور کنونی (هاشمی رفسنجانی) را با آن همه سابقه انقلابی و مهمترین مسئولیتها در انتخابات ریاست جمهوری 92 ردصلاحیت کرد.»
بر اساس آنچه عنوان شد سؤال اصلی این است که علت تخریبها علیه آیتالله جنتی چیست که میتوان گفت علت اصلی آن را باید فهم دقیق و حمایتهای همهجانبه از ولایت فقیه دانست چراکه ایشان به دور از نگاههای حزبی و سیاسی همواره تلاش کرده آنچه را به صلاح کشور و نظام و مردم است انجام داده خلاف آن عمل نکند. به عنوان نمونه ایشان اخیراً در دیدار با اعضای «مرکز موضوع شناسی احکام فقهی» در این رابطه تأکید میکند: «الان افرادی در این انتخابات فعال شدهاند که مسئولیتهای بالایی هم دارند، اما اساساً چشم دیدن ولایت فقیه را ندارند و همهمهشان افزایش قدرت خودشان و کاهش اقتدار ولایت است.»
مخالفت با ایده اصلی جریانی خاص در کشور که همان کاهش تنشها و برقراری رابطه با کدخدا است را میتوان از دلایل دیگری دانست که بغض و کینه جریان لیبرال و روشنفکر را نسبت به ایشان افزایش میدهد. آیتالله جنتی در 10 بهمن سال گذشته در خطبههای نماز جمعه تهران گفت: «نمیدانم که برخی چه قوم و خویشی با امریکا دارند که فکر میکنند آب و نان آنان را باید امریکا بدهد.
ممکن است برخی در حرف مسائلی را بیان کنند ولی در باطن عقیدهشان این است که فقط باید با امریکا توافق کنیم و از این راه تحریمها برداشته شده و بعد اقتصاد ما رونق میگیرد.» بر اساس آنچه گفته شد تبعیت از اسلام و ولایت فقیه هزینههای فراوانی را با خود به همراه دارد و کم هستند افرادی نظیر دبیر شورای نگهبان که حاضر باشند چنین هزینههایی را به جان بخرند. حمایت همهجانبه از متدینین جامعه را هم باید از جمله مواردی دانست که حجم تخریبها علیه آیتالله جنتی را افزایش داده و نشان میدهد مادامی که شورای نگهبان و شخص آیتالله جنتی بر اساس قانون و مصلحت جامعه از حضور فعالان فتنه که اعتقادی به انقلاب نداشته و سابقه سیاسی آنها دشمنی با نظام را فریاد میزنند، جلوگیری میکنند تخریبها همچنان ادامه داشته و پایانی نخواهد داشت./1323/د102/س
منبع : روزنامه جوان