فرهنگسازی در مناطق محروم حضور مستمر روحانیت را میطلبد
حجت الاسلام سیدمحمد هاشمی مسؤول گروه تبلیغی حامیان ولایت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که بیکاری و فقر منشأ مشکلات فرهنگی جامعه است، اظهارداشت: فقر مادی و نبود زیر ساخت های فرهنگی، منجر به این شده که مردم نسبت به آموزه های دینی آسیب پذیر شوند و نشانه هایی از عدم پایبندی به دین و دین گریزی در بین جوانان دیده میشود.
وی با اشاره به این که ضعف اعتقادی سبب رواج مشکلات اجتماعی مانند اعتیاد میشود، گفت: امروزه در میان برخی جوانان فقط پوسته ای شکننده از دین وجود دارد و با توجه به اینکه در بیشتر خانهها ماهواره وجود دارد این پوسته شکننده از دین هم در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن به راحتی از بین میرود.
حجت الاسلام هاشمی ساخت مساجد، فضاهای ورزشی و اعزام مبلغ به مناطق محروم را ضروری دانست و افزود: در برخی مناطق برای مبلغان امکانات رفاهی هم فراهم شده اما متأسفانه حضور روحانیت کمرنگ است و فقط در مناسبت های خاص در این مساجد فعالیت میکنند و این مقدار حضور نمی تواند سبب انس مردم با روحانی شود و به فرهنگ سازی کمک کند.
وی در ادامه به عدم تمایل برخی طلبهها برای حضور مستمر در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: وقتی طلبهها که وظیفه ذاتیشان تبلیغ دین است، برای این ضعف اعتقادی احساس مسؤولیت نکنند و به مناطق محروم هجرت نمیکنند چگونه میشود از دیگر نهادهای فرهنگی انتظار داشت که دغدغه دین و فرهنگ مردم را داشته باشند.
مسؤول ستاد راهیان نور شهید صیاد شیرازی ارتش با بیان این که بودجه مساجد در مناطق محروم نباید با دیگر مساجد یکسان باشد، اظهار داشت: عدالت به معنی توزیع مساوی نیست بلکه توزیع باید با توجه به نیاز باشد و مساجدی که امکانات کمتری دارند و مردم فقیرتری در آنجا هستند باید بودجه بیشتری داشته باشند و چنان چه توزیع با توجه به نیاز نباشد، عادلانه نخواهد بود./843/ت302/ف