ندای «الغوث الغوث» مؤمنان شب زنده دار در چهارمحال و بختیاری طنین انداز شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، همزمان با شب بیست و سوم ماه رمضان، مراسم احیای آخرین شب قدر با حضور مردم مؤمن و خداجو در مساجد، حسینیه ها و امامزاده های استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
در این مراسم ها مردم خداجوی استان با دل هایی مملو از حاجت و نیاز به درگاه باری تعالی رفته و با نوای «العفو العفو» و «الغوث الغوث»، از پروردگار متعال درخواست رحمت و بخشش داشتند.
سحرگاه امروز، زمزمه «سُبْحانَکَ یا لا اِلهَ اِلاَّ اَنْتَ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ، خَلِّصْنا مِنَ النَّارِ یا رَبِّ» در جای جای این استان شنیده می شد و اهالی شب زنده دار و زنده دل چهارمحال و بختیاری دست به سوی خالق یکتا، تقدیر نیکی را برای یک سال آینده خود درخواست می کردند.
اقامه نماز، قرائت قرآن، قرائت دعاهای افتتاح، جوشن کبیر و ابوحمزه ثمالی، نماز قضا و نماز ویژه شب قدر، مداحی، سخنرانی، مرثیه سرایی، قرآن بر سر گرفتن و غیره از جمله برنامه هایی بود که شب گذشته و بامداد امروز با حضور مردم مؤمن و عزادار چهارمحال و بختیاری و نیز روحانیان و مداحان اهل بیت(ع) در اماکن مذهبی این استان برگزار شد.
محوری ترین مراسم احیاداری سومین شب از لیالی قدر در این استان در محل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) و مسجد جامع شهرکرد برگزار شد که از ساعت 23 دیشب آغاز شد و تا ساعت 3 بامداد امروز ادامه داشت.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، در مصلای امام خمینی(ره)، با عرض تسلیت ایام شهادت امیرمؤمنان حضرت علی(ع) اظهار داشت: اگر بخواهیم ماه مبارک رمضان را در یک جمله خلاصه کنیم، همین بس که بگوییم رمضان ماه تقویت باورمندی است.
وی با تأکید بر ضرورت بهره مندی از فضایل ماه مبارک رمضان خصوصا شب های قدر اظهار داشت: بیایید دل هایمان را از گناه و معصیت پاک کنیم و خود را سر سفره لطف و رحمت و غفران الهی بنشانیم که اگر این شد، به یقین رستگار خواهیم شد.
امام جمعه شهرکرد با تأکید بر این که مجهول بودن شب قدر، اهمیت و ضرورت و مرتبه اش را بالا می برد، خاطرنشان کرد: اگر مردم بدانند که شب قدر چه شبی است شاید نتوانند آمادگی لازم را برای عبادت در این شب کسب کنند؛ همچنین در میان علما هم این نظر وجود دارد که شب 23 رمضان احتمالا شب قدر بوده و بر طبق سخنان بزرگان دینی این شب، شب مبارکی است که قرآن در آن نازل شده است که باید نهایت استفاده را از لحظه لحظه آن ببریم.
همچنین در ادامه این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم و مسؤولان و روحانیان برگزار شد، افزون بر قرائت دعای جوشن کبیر، مراسم قرآن بر سر گرفتن و خواندن نماز، مداحان اهل بیت(ع) در سوگ شهادت مولای متقیان به نوحه سرایی و مرثیه خوانی پرداخته و عزاداران علوی در سوگ مولا و مقتدای خود بر سر و سینه زدند.
در مراسم محوری احیای شب قدر در محل حسینیه مهدیه نیز، حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی، مدیر حوزه علمیه شهرکرد، درباره فضیلت شب های قدر و اعمال و دعاهای ویژه این ایام و نیز سیره و منش امام علی(ع) سخنرانی کرد.
بر اساس اعلام اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، دیشب و امروز مراسم احیای آخرین شب قدر در بیش از هزار مسجد شهری و روستایی این استان با حضور شیفتگان ولایت و عاشقان حریم علوی برگزار شد و در این مراسم ها نیز بیش از 900 روحانی و مبلغ اعزامی و ائمه جمعه و جماعات در مورد جایگاه شب قدر و ارتباط آن با ولایت سخنرانی کردند.
گفتنی است، در سومین شب از لیالی قدر، مردم و شب زنده داران شهرستان های شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل، کیار، فارسان، کوهرنگ، بن و سامان قرآن به سر گرفتند و از درگاه خداوند مفغرت و رحمت درخواست کردند./9457/پ202/ح