اجتناب از گناه نشانه قبولی روزه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام سعادت فر، کارشناس مسائل دینی در هجدهمین مراسم سحرگاهی قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در مسجد قایم این شهر، گفت: هدف نهایی از روزه گرفتن بزرگداشت خداوند متعال است که راه رسیدن به این هدف شناخت خداوند است.
وی در ادامه افزود: برای شناخت خداوند متعال ابتدا باید خود را شناخت و این موضوع را درک کنیم که انسان فقر محض است و صبح و شام کردن ما به خداوند متعال وابسته است.
حجت الاسلام سعادت فر با اشاره به حدیثی قدسی اظهار داشت: خداوند سبحان پاداش روزه داری را رسیدن خود دانسته و انسان زمانی به این پاداش می رسد که خود را در مقابل خداوند سائل بداند.
وی با بیان این که انسان دارای دو تولد است، عنوان کرد: نخستین تولد انسان، ولادت حیوانی اش است که هر کس پا به این دنیا می نهد این تولد را درک کرده اما تولد دوم تولد انسانیت است که رسیدن به این تولد در صورتی است به صفات انسانی برسد.
این کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: بسیاری در قیامت به صورت حیوان محشور می شوند، چراکه در دنیا نتوانستند خود را به مرحله دوم تولد یعنی انسانیت برسانند و استعدادهای انسانی را شکوفا سازند.
وی نشانه قبولی روزه را، اجتناب از گناه دانست و گفت: خلیفه یعنی جانشینی و انسان با ترک گناه می تواند به مقام جانشینی خداوند در روی زمین برسد و«کن فیکون» داشته باشد مانند آیت الله قاضی که به یک مار گفت بمیر و آن مار مرد.
حجت الاسلام سعادت فر با اشاره به شب قدر ابراز داشت: یکی از فضیلت های ماه مبارک رمضان این است که ظرفی برای شب قدر قرار داده شده است؛ ما باید این شب را از خداوند متعال طلب کنیم.
کارشناس مسائل دینی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) بیان داشت: این شب همانند مسافری است که از سفر بازمی گردد و همراه خود هدیه هایی می آورد که به اهالی خود یعنی کسانی که آن را درک کنند، می دهد.
وی در پایان گفت: هدیه هر کس در این شب به مقدار خودش است که برخی ها در این شب غفران گناهان و زنده شدن دل نسیبشان می شود و برخی دیگر هم رسیدن به خدا را در این برای خود به ارمغان می آورند./9706/پ202/ی