۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۲۶۹۷۷۰

نشریه حورا با محوریت حضرت زهرا الگوی عصر حاضر منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ شماره 47 دو ماهنامه علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان، با آثار و گفتارهایی از صاحب‏نظران و کارشناسان علوم انسانی و مطالعات جنسیت با محوریت حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان الگوی عصر حاضر از سوی مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.
نشريه حورا

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران این شماره با مقدمه «فاطمه (سلام الله علیها) شخصیت معیار» با چاپ مقالاتی همچون «پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) و نمادسازی از حضرت زهرا (سلام الله علیها)»، «زنانگی در سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها)»، «الگوی اسلامی ازدواج عاشقانه»، «روان درمانگری فاطمی»، «الگوهای تربیتی در سیره و سخن حضرت فاطمه(سلام الله علیها)»، «فاطمه(سلام الله علیها) و ملاحظات عصر ما» به تبیین شخصیت معیار حضرت فاطمه(سلام الله علیها) پرداخته است.


فاطمه(سلام الله علیها) شخصیت معیار مقدمه‌ای است با قلم فریبا علاسوند که در بخشی از آن آمده است: «حضور مؤثر در هر یک از نقش‌ها و ایفای آن در بهترین شکل ممکن، با رضایت‌مندی از تقسیم طبیعی و حقوقی نقش‌ها رخداد مهم زمینی حضرت زهرا(سلام الله علیها) است.


تسلیم در مقابل خلقت و اراده تکوینی خداوند درباره داشته‌ها و نداشته‌ها، امکان تمرکز بر دارایی ها و ویژگی‌های انسانی و زنانه را فراهم آورده آن‌ها را به نقطه قوت شخصی تبدیل می‌کند.


به فعلیت رساندن تمام توانایی‌های انسانی و زنانه در کنار هم از زندگی حضرت زهرا(سلام الله علیها) روشن‌ترین نقطه اندیشه انسانی را که برای همه به‌ویژه برای زنان قابل تأسی است.»


در بخش دیگری از حورا حجت‌الاسلام محمدرضا زیبایی‌نژاد در مقاله «فاطمه(سلام الله علیها) و ملاحظات عصر ما» این‌چنین به تبیین بحث خود می‌پردازد «از شاخص‌های ارزیابی اهمیت یک موضوع میزان هزینه‌های عاقلانه‌ای است که برای آن انجام‌شده یا می‌شود.


اهمیت تمایز خط امامت از خط خلافت را نیز از هزینه‌های غیرمتعارف آن می‌توان شناخت.


این‌که فاطمه(سلام الله علیها)، امام حسین(علیه السلام) و شماری دیگری از اولیای خدا داوطلبانه برای چنین تمایزی هزینه می‌دهند بلکه هزینه می‌شوند نشان از اهمیت این تمایز و نقش تعیین‌کننده آن در هدایت بشر در تمامی تاریخ دارد.»/978/د102/ق

ارسال نظرات