کسب علم مایه اصلی طلبگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام و المسلمین افتخاری مدیر حوزه علمیه خواهران فارس در جمع طلاب خواهر شهرستان لامرد گفت: ما در راه طلبگی مسیر خود را از بقیه انسان ها که این مسیر را انتخاب نکرده یا اینکه این مسیر را قبول ندارند، جدا کردیم و اعتقاد جدی به حقانیت این مسیر داریم و ما طلاب باید خودمان را برای ظهور امام زمان(عج)، تبلیغ دین و معارف اسلام در زمان ظهور آماده کنیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس با اشاره به اینکه طلاب سرباز امام زمان(عج) هستند و ایشان متولی امر دین است، تصریح کرد: امام زمان(عج) میآید راه و چاه را به مردم یاد دهد و ما هم سربازان امام زمان و ابزار ایشان برای رساندن پیام خدا به عموم مردم هستیم.
وی افزود: علم مایه اصلی طلبه است، حفظ حجاب، حیا، عفاف، اخلاص همه ی اینها سر جای خود، اما یک طلبه باید علم داشته باشد بالاخص اعتقادات را بدانیم و پاسخگوی شبهات مردم باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین افتخاری خاطرنشان کرد: عمرمان در حوزه علمیه هیچ وقت تلف نخواهد شد و فضای طلبگی تفاوتش این است که طلبه وقتی درس او تمام میشود، عالم شده و بعد عامل است به آن علومی که خوانده، و این علوم و فهم دینی قطعا در زندگی و هدف ما تاثیر داشته و این لطفی است که خداوند در حق ما داشته است.