۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰
کد خبر: ۲۶۹۰۴۶
مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان قزوین:

علما جانشینان اهل بیت هستند/ رمضان ماه دوری از گناه و انس با قرآن است

برگزاری رسا ـ مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان قزوین با بیان این‌که علما جانشینان اهل بیت(ع) هستند، گفت: در گذشته پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) به تفسیر و تبیین قرآن می‌پرداختند و امروز در نبود امام عصر(عج) این وظیفه خطیر بر دوش علما و مفسران است.
حجت الاسلام سيد موسي ابراهيمي
حجت الاسلام سید موسی ابراهیمی، مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره برکات ماه مبارک رمضان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) در خطبه شعبانیه گفت: مردم ماهی به سوی شماست که شامل رحمت، مغفرت و بخشش است.
 
این کارشناس دینی در ادامه افزود: رمضان ماهی است که ساعاتش بهترین ساعات است و هیچ ساعتی از نظر ارزش همتای سحر نیست و خداوند متعال تمامی برکات خود را هنگام سحر بر بشریت ارزانی داشته است.
 
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان این‌که رمضان، ماه بهار قرآن است، اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان خواندن یک آیه برابر ختم قرآن کریم است و خداوند به کوچک‌ترین اعمال نیک پاداشی عظیم می‌دهد و شیاطین  را از انسانها دور هستند.
 
این کارشناس حوزه علمیه با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع)، تأکید کرد: خواب روزه‌دار عبادت، خاموشی او تسبیح، عمل وی پذیرفته شده و دعای او مستجاب است.
 
وی در ادامه افزود: پیامبر اکرم(ص) فرمودند کسی که با اخلاص ماه مبارک رمضان را روزه بگیرد، خداوند گناهان گذشته‌اش را می‌آمرزد.
 
حجت الاسلام ابراهیمی مخاطب شناسی را یکی از مباحث تبلیغی دانست و ابراز کرد: باید مبلغان و علما توجه خاصی به آن داشته باشند و تمام نیازهای افراد جامعه را بررسی کنند.
 
وی با اشاره به اهمیت تفسیر قرآن کریم، تصریح کرد: در گذشته تفسیر و تبلیغ قرآن و احادیث بر عهده ائمه(ع) بود و هم اکنون این وظیفه برعهده علما و مبلغان است.
 
علما جانشینان اهل بیت(ع) هستند
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان این‌که علما جانشینان اهل بیت(ع) هستند، تصریح کرد: در گذشته پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) به تفسیر و تبیین قرآن می‌پرداختند و امروز در نبود امام عصر(عج) این وظیفه خطیر بر دوش علما و مفسران است.
 
وی مساجد را سنگرهای مردم دانست و تأکید کرد: علما و متولیان مساجد با برگزاری برنامه‌های عبادی و فرهنگی مردم و جوانان را به سوی مساجد سوق دهند و به نیازهای جوانان پاسخ دهند.
 
استاد حوزه علمیه در پایان گفت: متولیان تنها به آراستن مساجد اکتفا نکنند و با خوش رفتاری عموم مردم را جذب مساجد کنند و به سؤالات شرعی مردم پاسخ دهند و به تفسیر و تبیین قرآن بپردازند/838/ت302/ح
ارسال نظرات