۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲
کد خبر: ۲۵۸۸۲۲
آیت الله طباطبایی نژاد:

قدرت بدنی زمانی ارزشمند است که در خدمت به خدا به کار گرفته شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در اصفهان در دیدار اعضای بسیج ورزشکاران گفت: قدرت بدنی باید توأم با تقویت روح باشد و در خدمت به خدا و خلق آن بکار رود.
آيت الله طباطبايي نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در دیدار اعضای بسیج ورزشکاران استان بر لزوم توجه به پرورش قوای روحی ورزشکاران تأکید کرد و گفت: امر به ورزش در اسلام بسیار توصیه شده است و باید در کنار تربیت قوای جسمی از ابعاد روحی خود غافل نشویم.

 

وی خاطرنشان کرد: پرداختن به ورزش سبب سلامت جسم و به دنبال آن کم شدن بیماری و هزینه های مربوط به آن است از این رو از نظر اقتصادی نیز بسیار به کشور کمک می کند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرازی از دعای کمیل، افزود: ورزش زمانی ارزشمند می شود که برای رسیدن به هدف والاتری پیگیری شود و ما در دعای کمیل از خدا می خواهیم تا برای خدمت به خدا جوارح ما را قوی کند.

 

وی انتخاب هدفی والا برای همه امور را بسیار مهم دانست و گفت: عمر انسان به ویژه جوانی آنچنان اهمیتی دارد که نخستین سؤال ها پس از مرگ در مورد نحوه گذراندن آنهاست.

 

آیت الله طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: پرورش و آموزش تعدادی محدود برای شرکت در میادین جهانی ورزشی کار پسندیده و خوبی است اما نباید هزینه های دولت و حکومت برای وادار کردن مردم به ورزش صرف شود.

 

وی تأکید کرد: نمی توان کسی را به اجبار ورزشکار کرد، از این رو باید با آگاه ساختن مردم از فواید ورزش، کاری کنیم که خودشان به دنبال ورزش بروند.

 

نماینده ولی فقیه در استان گفت: هر چند ورزش یک فعالیت فرهنگی نیست، اما می توان از آن به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف فرهنگی استفاده کرد.

 

وی تصریح کرد: ممکن است افرادی که در برنامه های ورزشی شرکت می کنند، پای منبر و سخنرانی نباشند، اما باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که حضور در برنامه های ورزشی باعث تقویت ایمان آن ها شود.

 

وی همگان را در خصوص تهدیدات جنگ نرم دشمن هشدار داد و افزود: لبه شمشیرهای نظامی و اقتصادی دشمن در ایران کند شده است و همه تلاش آن ها به مقابله فرهنگی معطوف شده است، از این رو هوشیاری هر چه بیشتر مردم و مسؤولان را می طلبد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری اسپانیا را آینه عبرتی برای مردم و مسؤولان دانست و گفت: پس از نزدیک به 800 سال حکومت مسلمانان در اسپانیا، مسیحیان نتوانستند بر این کشور تسلط پیدا کنند تا این که با ورود مشروبات الکلی ارزان قیمت و ترویج فساد و فحشا توانستند بر آن ها مسلط شوند و به حکم نجاستِ مسلمانان، یک جا 10 هزار نفر از آن ها را در بیابان به رگبار بستند.

 

وی افزود: همه توان یک کشور به جوانان آن کشور وابسته است، از این رو نوک پیکان هجمه های فرهنگی فکر و ذهن جوانان را نشانه رفته است، اگر کسی حتی معتقد به اسلام هم نباشد، باید به خاطر حفظ استقلال ملی خود در راستای تقویت ایمان جوانان بکوشد، تا نسل های بعد کشور را تقدیم به دشمن نکنند./1305/پ202/ب4

ارسال نظرات