۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۲۵۶۸۴۴

هوشیاری دانشجویان مسلمان آمریکایی در مبارزه با جنگ رسانه ای غرب

خبرگزاری رسا ـ داشنجویان دو دانشگاه آمریکا با اکران فیلم ضد اسلامی تک تیرانداز آمریکایی مخالفت کردند.
تک تير انداز آمريکايي
 
به گزارش خبرگزاری رسا، مسلمانان مریلند از اقدام دانشگاه این شهر در ممنوعیت اکران فیلم تک تیر انداز آمریکایی تقدیر کردند و آن را اقدامی در جهت ایجاد فضایی جامع عادلانه و امن در دانشگاه دانست.
 
دانشگاه مریلند در پی اعتراض گسترده دانشجویان مسلمان دانشگاه مجبور به لغو برنامه اکران دانشجویی فیلم تک تیرانداز آمریکایی شد.
 
جامعه اسلامی دانشگاه مریلند (MSA) در بیانیه اعلام کرد: این انجمن از تصمیم عاقلانه و به موقع کمیته سرگرمی دانشگاه در الغای اکران این فیلم رسما قدردانی می کند.
 
(MSA) در ادامه افزود: اکران چنین فیلم های جنجال برانگیزی بر خلاف جو چند نژادی و چند فرهنگی دانشگاه مریلند است. فیلم تک تیرانداز آمریکایی با کمک به گسترش اسلام هراسی، توهینی به تمام مسلمانان جهان را توجیه می کند. این فیلم همچنین با غیر انسان دانستن مسلمانان، کشتار وسیع آنان را موجه می داند و تصویری غلط و منفی از آنان نشان می دهد.
 
همچنین دانشجویان مسلمان دانشگاه جرج میسون نیز در بیانیه ای مشابه ضمن توهین دانستن داستان فیلم به مسلمانان، خواستار لغو اکران این فیلم ضد اسلامی در دانشگاه خود شدند.
 
آن ها نه تنها داستان ضد اسلامی فیلم بلکه تعریف و تمجید از جنگ و ترویج خشونت تنیده شده در آن را نادرست دانستند.
 
بعد از واقعه یازده سپتامبر و حمله به برج های دوقلوی مرکز اقتصاد جهانی، جمعیت 6-8 میلیونی مسلمانان آمریکا همواره با تبعیض و بی عدالتی مواجه بوده اند.
 
در پی تحرکات گسترده گروه های تروریستی به نام اسلام و مسلمانان، فضای کلی غرب نسبت به مسلمانان حالتی منفی و تهاجمی گرفته است. مقامات کشور های غربی به طور مزورانه اقدامات تروریست های دست پرورده خود و یا دست پرورده هم پیمانان منطقه ای خود را تقبیح می کنند و آنان را در ظاهر نماینده اسلام نمی دانند. این در حالی است که این کشور ها با تسلط رسانه ای و تبلیغات گسترده، به جنگی نرم با اسلام و مسلمانان برخاسته اند.
 
به عنوان نمونه مقامات بسیار از کشور های از جمله کشور های غربی در سخنان خود تاکید می کنند که داعش نه دولت است و نه اسلامی. اما بسیاری از رسانه های غربی در بکار بردن نام "دولت اسلامی" برای داعش تاکید دارند و به این شکل در ضمیر ناخودآگاه مخاطب، اسلامی بودن اقدامات تروریست ها را موکد می کنند.
 
نمونه دیگر اقدامات ضد اسلامی دستگاه رسانه ای غرب تولید و پخش فیلم های ضد اسلامی است که البته به چند ساله اخیر و فیلم تک تیرانداز آمریکایی محدود نمی شود.
فیلم تک تیرانداز آمریکای فیلمی اقتباسی از زندگی کریس کایل، عضو واحدهای کماندویی نیروی دریایی آمریکا معروف به سیل شده است. کایل در چهار دوره حضور خود در عراق در فاصله سال‌های 2003 تا 2009 بیش از 160 نفر را کشت.
 
اکران این فیلم در بارزترین فضای فرهنگی یعنی دانشگاه و در میان دانشجویانی که بعضا تفکراتشان در حال شکل گیری است، جای تامل دارد.
 
شایان ذکر است که بسیاری از تحلیل گران اکران عمومی فیلم تک تیر انداز آمریکایی را در سطح کشور، در گسترش اسلام هراسی و اسلام ستیزی و در پی آن حملات علیه مسلمانان بسیار موثر دانستند. بارزترین این حملات، حمله علیه سه دانشجوی مسلمان در کارولینای شمالی و قتل آنان بود/847/ب901/ک
ارسال نظرات