۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۲۴۵۷۱۳
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:

غرب در پی آن است که مبانی اسلام را علیه اسلام به کار گیرد

خبرگزاری رسا ـ دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: غربی‌ها اگر بتوانند اسلام تجدیدنظرطلبانه را ایجاد کنند توان مقابله با اسلام را به دست آورده اند، حربه دشمنان ارایه اسلامی با پایه‌های تجدیدنظرطلبانه است تا مبانی اسلام را علیه اسلام به کار بگیرند.
محمدنبي حبيبي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی کل کشور در مراسم بزرگداشت انقلاب اسلامی در مسجد ولایت قزوین با بیان این‌که انقلاب اسلامی دارای سه رمز بسیار مهم برای دستیابی به پیروزی و ماندگاری و استمرار تا به امروز است گفت: وظیفه همه حفظ این سه شرط در کنار یکدیگر است.

 

 دبیرکل حزب موتلفه اسلامی کل کشور در ادامه افزود: رمز اول وجود توحید است که مجموعه باورهای اسلامی در یک جامعه دینی است، رمز دوم وحدت کلمه یعنی وحدت بین ملت‌ها برای دستیابی به پیروزی است و رمز سوم ماندگاری انقلاب وجود جایگاه رهبری و ولایت فقیه در جامعه اسلامی است.

 

 وی بیان داشت: مهمترین رمز پیروزی انقلاب کلمه توحید است، یعنی اگر با تحلیل‌های گوناگون به سراغ بررسی علل پیروزی انقلاب اسلامی برویم این نتیجه مهم قابل توجه خواهد بود که اگر مردم ایران مسلمان نبودند، این انقلاب و مبارزات مردمی به پیروزی نمی‌رسید.

 

 این کارشناس سیاسی با بیان این‌که رمز نخست حرکت‌های انقلابی دنیای اسلامی توحید است، اظهار کرد: حال سوال این جاست که آیا در این چند سال اخیر استکبار جهانی علیه ایران اسلامی توطئه کرده یا از گذشته وجود داشته است؟ باید گفت سالهاست که توطئه علیه اسلام وجود داشته و در ادامه جهان نیز وجود خواهد داشت.

 

 باید فتنه سال 88 را یک خط قرمز برای خود بدانیم

وی با اشاره به سخنان نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال‌های قبل از انقلاب تصریح کرد: نیکسون می‌گوید با انقلاب اسلامی مستقل نمی‌توان مقابله کرد؛ بلکه با تقویت تجدیدنظرطلبان باید با انقلاب مقابله و آن را زمین گیر کرد؛ شبیه اسلام سروش، اسلام داعشی و وهابیت که اسلام تجدیدنظرطلبانه است و در یک کلمه اسلام آمریکایی به دنبال از بین بردن اسلام ناب محمدی است.

 

حبیبی ابراز کرد: غربی‌ها اگر بتوانند اسلام تجدیدنظرطلبانه را ایجاد کنند توان مقابله با اسلام را به دست آورده اند، حربه دشمنان ارایه اسلامی با پایه‌های تجدیدنظرطلبانه است تا مبانی اسلام را علیه اسلام به کار بگیرند.

 

وی گفت: اسلام دارای تفکرات تجدیدنظرطلبانه باید سرکوب شود، در فتنه سال 88 مردم بنابر توصیه فتنه گران از پشت بام‌های منازل خود تکبیر می‌گفتند و در این میان رنگ سبز منتسب به ایمه(ع) را محور وحدت خود کرده بودند؛ در این شرایط حق و باطل با هم ادغام شده و در این فضای غبارآلود اسلام تجدیدنظرطلب شکل گرفته بود.

 

این کارشناس سیاسی بیان داشت: در موضوع فتنه سال 88 رقابت بین دو گروه سیاسی نبود زیرا براندازی نظام از اهداف این فتنه گری‌ها بود؛ همه ما باید مطابق با فرموده رهبری فتنه سال 88 را یک خط قرمز برای خود بدانیم.

 

وی ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 یک انقلاب خدایی بود به علت این‌که مردم براساس باورهای دینی به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پرداختند و سرانجام این انقلاب به نفع اسلام رقم زده شد.

 

وی یادآور شد: در صد سال اخیر مخالفین انقلاب‌ها در دنیا هر تجربه ای که برای سرکوب کردن مبارزان به کار گرفته بودند در مقاطع زمانی مختلف روی ایران اسلامی پیاده کردند؛ اما تا به امروز نتوانسته اند به خواسته اصلی خود که سرنگونی نظام اسلامی بود، دست پیدا کنند.

 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی کل کشور با بیان این‌که در اوایل پیروزی انقلاب توطئه‌هایی علیه انقلاب صورت می‌گرفت بیان داشت: اما بنیانگذار کبیر انقلاب می‌فرمود؛ نگران این انقلاب نباشید زیرا هر مشکلی برای انقلاب ما به وجود بیاید دست امداد غیبی آن را حفظ خواهد کرد؛ انقلاب اسلامی ایران صاحب دارد و بدون تردید با عزت و اقتدار حتمی پیش می‌رود.

 

رمز سوم ماندگاری انقلاب را وجود رهبری فرزانه در کشور است

وی تاکید کرد: وجود جایگاه رهبری در انقلاب از اساسی ترین عوامل پیروزی انقلاب است و وجود رهبر معظم انقلاب در جایگاه حاکم اسلامی رمز ماندگاری و تداوم انقلاب است.

 

این کارشناس سیاسی اظهار کرد: اگرهدایت رهبری در رأس حکومت ایران اسلامی قرار نداشت استکبار جهانی با توطیه‌هایی که تا به امروز علیه کشورمان داشته است ایران را تجزیه کرده بود؛ در ابتدای انقلاب امام خمینی(ره) کلید ماندگاری انقلاب را به ملت داد و بارها فرمود پشتیبان ولایت فقیه باشد تا آسیبی به مملکت شما نرسد.

 

وی از بین بردن وحدت بین ملت ایران را جزء برنامه‌های دشمنان انقلاب دانست و ابراز کرد: مشکلاتی در کشور وجود دارد که به مدیران آن حوزه که متولی حل این مشکلات هستند انتقاداتی را وارد می‌سازد؛ اما همه دلسوزان نظام می‌دانند وجود این انتقادات زمینه ای برای تخریب، ایجاد دودستگی و تفرقه بین ملت و مسوولین نیست، بلکه هدف پیشرفت کشور است.

 

حبیبی رمز سوم ماندگاری انقلاب را وجود رهبری فرزانه در کشور دانست و خاطرنشان کرد: الحمدالله ما امروز خلاء رهبری نداریم؛ کشورهایی که تا به امروز با انقلاب حکوت طاغوتی خود را سرنگون کردند اما صاحب حکومت اسلامی نشدند، یکی از دلایلش نبود رهبر در رأس این کشورها بود.

 

وی با بیان این‌که برکناری شاه و متلاشی شدن رژیم پهلوی از اهداف اصلی امام راحل بود تصریح کرد: اما عده ای در آن دوران می‌گفتند شاه بدون حکومت کردن و با ادامه سلطنتش در ایران باقی بماند؛ همین افراد امام را از تشویق مردم مبارز برای حضور در تظاهرات منع می‌کردند اما ایشان می‌فرمود؛ مردم آمده اند با فداکردن جانشان رژیم شاهنشاهی را سرنگون کنند.

 

این کارشناس سیاسی در پایان گفت: تفکر امام این بود که هر کس مشت‌های برافراشته ملت ایران را در شرایط مبارزات علیه حکومت پهلوی پایین بیاورد به اسلام خیانت کرده است، یک نکته دیگر اینکه وجود توحید و وحدت را بدون شرط رهبری با بصیرت در ماندگاری انقلاب ناکارآمد است؛ زیرا وجود این سه شرط در کنار هم از عوامل شکل گیری یک انقلاب با اقتدار و ماندگار است./955/پ202/ش

ارسال نظرات