رفتار منطبق بر سیره امام علی ضرورت جامعه علوی است
حجت الاسلام سید جعفر موسوی، مدیر مدرسه حوزه علمیه ولی عصر(عج) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که فرهنگ علوی در حقیقت فرهنگ امیرالمؤمنین(ع) است، ابراز داشت: فرهنگ علوی به معنای الگو گیری از سیره امام علی(ع) در عرصه های سیاسی، اجتماعی، اخلاقی برای رسیدن به فرهنگ حقیقی است.
این استاد حوزه با بیان این که امام علی(ع) به عنوان انسان کامل توانسته در همه زمینه های انسانی و بشری در جهت تقرب به خداوند موفق عمل کند، اظهار داشت: به اعتبار برخی علما و فیلسوفان، حضرت امیرالمومنین(ع) به عنوان فردی دارای ابعاد وجودی گوناگون میان مسلمانان شناخته می شود.
مدیر مدرسه حوزه علمیه ولی عصر(عج) با اشاره به این که منظور از فرهنگ علوی، سیره عملی امام علی(ع) است، بیان داشت: عمل مطابق با سیره و اخلاق امام علی(ع) باید به عنوان فرهنگی مثبت در میان جامعه اسلامی گسترش یابد.
سیره امیرالمؤمنین(ع) الگوی رفتاری مسلمانان است
حجت الاسلام موسوی با بیان این که امیرالمؤمنین(ع) به عنوان مدار حق برای مسلمانان شناخته شده است، افزود: براساس حدیث «علی مع الحق و الحق مع علی» و «الحق یدار و حیث یدار»، امیرالمؤمنین بهترین الگوی عملی برای همه مسلمانان در رفتار و کردار است.
مدیر مدرسه حوزه علمیه ولی عصر(عج) با بیان این که رفتار و عمل مطابق با سیره زندگانی امام علی(ع)، ضرورت جامعه علوی است، گفت: جامعه ای علوی نامیده می شود که در آن براساس روش زندگانی حضرت علی(ع) رفتار شود.
وی با بیان این که رسیدگی به ایتام و فقرا از ویژگی جامعه علوی است، ابراز داشت: صداقت در سیاست که مسؤولان باید آن را الگویی برای کارهای اجرایی قرار دهند، از دیگر ویژگی های جامعه علوی است.
عمل به فرهنگ علوی سبب ترویج آن در میان مسلمانان خواهد شد
حجت الاسلام موسوی با بیان این که گام نخست در ترویج فرهنگ علوی نشر، گسترش و استفاده از همه وسایل تبلیغاتی از جمله فضای مجازی، مکتوب و دیداری است، ابرازداشت: عمل به فرهنگ علوی در جامعه اسلامی سبب ترویج آن در میان مسلمانان خواهد شد.
مدیر مدرسه حوزه علمیه ولی عصر(عج) با اشاره به این که حکومت با مردم رابطه مستقیم دارد، افزود: در فرهنگ علوی دین از سیاست جدا نیست و سیاستی که جدای از دین باشد در حقیقت بازی با سیاست است.
وی در پایان با بیان این که در جامعه علوی حکومت بدون مردم معنا و مفهومی نخواهد داشت، تأکید کرد: حکومت و مردم رابطه متقابلی دارند و شکاف میان این دو بیانگر دوری آن جامعه از فرهنگ علوی است./9453/ت302/ب2