۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۲
کد خبر: ۲۳۰۹۱۶
بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها(131)

مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با حضور رییس جدید رسانه ملی برگزار شد.
بيستمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها

به گزارش خبرگزاری رسا،مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با حضور محمد سرافراز  رییس جدید رسانه ملی، غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

 

در این مراسم حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که قریب به 600 غرفه در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها فعال بودند، گفت: بخش عمده این غرفه‌ها را رسانه‌ها تشکیل می‌دادند.

 

وی حضور مخاطبان و مسؤولان در نمایشگاه را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: یکی از ویژگی‌های بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها نسبت به دوره‌های قبل این بود که شاخص‌ها و آیین‌نامه‌های مورد نیاز آن از همان روز نخست مشخص و اعلام شد.

 

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به حضور روابط عمومی‌ها و مراکز مرتبط خدماتی هم‌تراز با فعالیت‌های رسانه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور این مراکز فعالیت‌های رسانه‌ای در سطح کشور باشکوه‌تر شود و در سال‌های آینده شاهد بکارگیری صنوف مرتبط با رسانه در نمایشگاه باشیم.

 

انتظامی در پایان توجه به حوزه زبان و ادبیات فارسی را بسیار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: این حوزه عنصر هویت‌بخش و امنیت‌آفرین در فضای رسانه است و نیاز است اهتمام بیشتری نسبت به آن صورت گیرد.

 

گفتنی است، در این مراسم از خبرگزاری رسا به عنوان خبرگزاری برتر حوزه دین و اندیشه قدردانی شد./907/پ200/ف

 

ارسال نظرات