۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
کد خبر: ۲۲۴۲۴۹

بازسازی کتیبه تاریخی ورودی حرم مطهر حضرت زینب پایان یافت

خبرگزاری رسا ـ رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: بازسازی و مرمت کتیبه چوبی و تاریخی ورودی حرم مطهر حضرت زینب(س) پایان یافت.
بازسازی کتیبه تاریخی ورودی حرم مطهر حضرت زینب پایان یافت
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی ستاد باسازی عتبات عالیات، حسن پلارک در این باره گفت: کتبیه بالای درب های حرم مطهر حضرت زینب(س) که در اثر اصابت ترکش آسیب دیده بود به دست هنرمندان ستاد به طور کامل بازسازی شد.
 
وی افزود: این کتیبه در ابعاد دو در سه و نیم متر مربع و با 1228 قطعه چوبی در اندازه های مختلف می باشد و به زودی نصب خواهد شد.
 
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به اینکه هنرمندان خوزستانی در ساخت این کتیبه ها نقش داشته اند، گفت: علاوه بر این کتبیه پنج درب بزرگ این حرم نیز در دست مرمت قرار دارد.
 
پلارک خاطرنشان کرد: در سلسله عملیات های بازسازی این حرم مطهر 74 درب حجره ، 148 پنجره چوبی و حفاظ فولادی آن ها بازسازی و تعمیر شده و مرمت گنبد نیز در دستور کار است./966/د103/ب
ارسال نظرات