۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۶
کد خبر: ۲۲۰۲۸۸

نخستین پایگاه اینترنتی زیارتگاه‌های اسلامی راه‌اندازی شد

خبرگزاری رسا ـ نخستین پایگاه اینترنتی و پژوهشی در حوزه مزارهای اسلامی از سوی احمد خامه یار، از پژوهشگران فعال در حوزه تاریخ اسلام و زیارتگاه‌های اسلامی و عضو گروه تاریخ و سیره پژوهشکده حج و زیارت، در فضای مجازی راه اندازی شد.
زيارتگاه هاي اسلامي

احمد خامه‌یار، عضو گروه تاریخ پژوهشکده حج وزیارت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از راه اندازی نخستین پایگاه اینترنتی پژوهشی در حوزه مزارهای اسلامی خبر داد و گفت: پایگاه اینترنتی «زیارتگاه‌های اسلامی» اخیرا راه اندازی شده است و بیشتر محتوای این پایگاه اینترنتی شامل پژوهشها و یادداشت های بنده در حوزه مکان‌های مقدس و زیارتگاه‌های اسلامی است.


وی با انتقاد از اقدامات وحشیانه گروه‌های تروریستی و تکفیری و تخریب بی‌رحمانه آثار تاریخ اسلامی در شهرهای عراق، سوریه و افغانستان، افزود: باتوجه به شناخت علمی و پژوهشی که از آثار اسلامی و زیارتگاه‌ها داشتم، برآن شدم تا برای حفظ این آثار در تاریخ، این پایگاه اینترنتی را راه‌اندازی کنم.


این پژوهشگر دینی گفت: طی یک ماهی که از راه اندازی این پایگاه اینترنتی می‌گذرد، چند یادداشت برای نخستین بار با عناوین «تخریب مهم‌ترین زیارتگاه شهر سنجار به دست داعش»؛ «زیارتگاه محمد بن اسماعیل بن جعفر صادق (ع) در تدمر»؛ «درختان مقدس تهران و تجریش» و «نقاشی یک زیارتگاه روی کاشی‌های یک سقاخانه در تهران» منتشر شده است.


وی افزود: همچنین جهت اطلاع کاربران و خوانندگان این سایت، نشانی برخی از پژوهش‌های منتشر شده در موضوع زیارت و مزارهای جهان اسلام در دیگر پایگاههای اینترنتی، در بخش «لینک های روزانه» قرار داده شده و به صفحه اصلی آنها لینک داده شده است.


گفتنی است، پایگاه اینترنتی زیارتگاه‌های اسلامی به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی به روز رسانی می‌شود تا پژوهشگران و محققان تاریخ اسلام در سراسر جهان بتوانند از محتوای پژوهشی این پایگاه به خوبی بهره بگیرند.


آثار منتسب به پیامبر خدا (ص) در ایران، آثار منسوب به پیامبر خدا (ص) در افغانستان،‌ مساجد و مزارهای منسوب به محمد حنفیه در آذربایجان، رساله‌ها و تألیفاتی درباره نعلین پیامبر (ص)، مزارهای اهل بیت پیامبر (ص) در اردن و فلسطین اشغالی، زیارتگاه‌های اهل بیت و اصحاب ائمه (ع) در سوریه، بقعه شاه ابوالقاسم دزفول مدفن کیست؟، مزار دو تن از مشایخ صفویه در لبنان و فلسطین و بررسی اجمالی مزارات فرق شیعه در شام از جمله مقالاتی پژوهشی است که در این پایگاه اینترنتی منتشر شده است./916/302/ع

ارسال نظرات