گلزار شهدای قم گلباران شد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(ع) در این مراسم که با حضور و استقبال گسترده خانواده معظم شهدا همراه بود، خادمان حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع) پرچم سبز گنبد و بارگاه حرم مطهر رضوی را در ورودی گلزار شهدای علی ابن جعفر(ع) قم نصب کردند.
سردار سید جواد هاشمی در این مراسم با خیرمقدم به کاروان سفیران رضوی گفت: شهدا راه ائمه اطهار(ع) را انتخاب کرده و در این مسیر جاودانه شدهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم افزود: باید هر روز پیوند و میثاق خود را با شهدا مستحکمتر کنیم تا آسیبی به ما وارد نشود.
حجت الاسلام جعفر علوی از خدام حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) نیز با تقدیر از مردم قم به ویژه خانواده معظم شهدا جهت استقبال از این کاروان گفت: غبارروبی از حرم کریمه اهل بیت(س)، شرکت در مراسم دعای کمیل مسجد مقدس جمکران و حضور در مراسم دعای سمات پدران شهید استان قم از برنامه های این کاروان در قم است.
کاروان سفیران رضوی متشکل از 10 نفر از خدام حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) عصر پنجشنبه وارد قم شدند.
گفتنی است، در مراسم غبار روبی گلزار شهدا، تعدادی از بانوان خادم حضرت فاطمه معصومه(س) نیز حضور داشتند./907/د102/ی