۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۸
کد خبر: ۲۱۸۲۲۶
ثمره تلخ درخت شوم آمریکایی؛

داعش چاقویی که دسته خود را می‌برد

خبرگزاری رسا ـ انتشار تصاویر کشتن «جیمز فولی»، خبرنگار آمریکایی از سوی داعش و گسترش تهدیدات این گروه تروریستی علیه کاخ سفید بالاخره تأیید کرد که داعش چاقویی است که دسته خود را می‌برد.
داعش

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، انتشار تصاویر کشتن «جیمز فولی»، خبرنگار آمریکایی از سوی داعش و گسترش تهدیدات این گروه تروریستی علیه کاخ سفید بالاخره تأیید کرد که داعش چاقویی است که دسته خود را می‌برد. در خصوص دلایل تشکیل دولت اسلامی در عراق و شام بحث و فحص‌ها متعدد هستند. عده‌ای این مولود نابکار را نتیجه موج افراطی گری در کشورهای اسلامی می‌پندارند و عده‌ای دیگر با استناد به برخی مواضع و اخبار، داعش را فرزند ناخلف آمریکایی‌ها می‌دانند.

 

رهبر داعش ساخته و پرداخته همکاری‌های امنیتی میان سازمان اطلاعات انگلیس، آمریکا و (موساد) است

به عنوان مثال ادوارد اسنودن، کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا و افشاگر اسناد طبقه‌بندی شده این آژانس فاش کرد ابوبکر البغدادی، رهبر داعش ساخته و پرداخته همکاری‌های امنیتی میان سازمان اطلاعات انگلیس، آمریکا و سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) است. وی گفت: همکاری میان این سه سازمان شرایط را برای ظهور پدیده‌ای به نام دولت اسلامی عراق و شام(داعش) فراهم کرد. بنا به گفته اسنودن همکاری میان آژانس‌های امنیتی و جاسوسی این سه باعث شده تا شبکه‌ای تروریستی به نام داعش شکل بگیرد که توانایی جذب افراد تندرو و افراطی از سراسر جهان را داشته باشد.

 

به استناد مطالب فاش شده توسط اسنودن این طرح براساس نقشه‌ای از پیش طراحی شده با نام «لانه زنبور» اجرا شده است که از نقشه‌های پیشین سازمان اطلاعات انگلیس برای حمایت از اسرائیل بوده است. این نقشه توسط آژانس امنیت ملی آمریکا و دو هم‌پیمان آن اجرا شده و براساس آن مقرر شده تا دینی جدید با نشانه‌ها و نمادهای اسلامی شکل بگیرد که در بردارنده احکام افراطی باشد. از خصوصیات دین جدید این است که هرگونه تفکر غیر همسو یا مخالفی را برنتابد و از بین ببرد. از سوی دیگر کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا نیز در بخشی از خاطرات خود به پیوند میان آمریکا و داعش پرداخته است.

 

هیلاری کلینتون در کتاب جدید خاطرات خود تأکید کرد: قرار بود دولت اسلامی بر اساس توافق آمریکا و اخوان المسلمین در مصر تشکیل شود. کلینتون نوشت: ما در جنگ عراق، سوریه و لیبی شرکت کردیم و همه چیز خوب بود اما به یکباره انقلاب سی‌ام ژوئن در مصر علیه دولت اخوان‌المسلمین روی داد و همه چیز در مدت 72 ساعت تغییر کرد. ما با اخوان المسلمین در مصر توافق کرده بودیم دولت اسلامی در سینا تشکیل شود. قرار بود بخشی از سینا به حماس و بخش دیگر آن به اسرائیل واگذار شود و حلایب و شلاتین به سودان ملحق شود و دولت مصر مرزها با لیبی را در منطقه السلوم باز کند.

 

وی افزود: قرار بود ما در روز پنجم ماه ژوئیه سال 2013 در نشستی با دوستان اروپایی خود دولت اسلامی را به رسمیت بشناسیم. من به 112 کشور سفر کردم تا نقش آمریکا و توافق با بعضی از دوستان را درباره به رسمیت شناختن دولت اسلامی بلافاصله پس از تشکیل آن، توضیح دهم. اما به یکباره همه چیز در برابر چشمان ما فرو ریخت. وزیر سابق امور خارجه آمریکا در ادامه بیان طرح‌های واشنگتن برای منطقه خاورمیانه نوشت: ما از طریق اخوان‌المسلمین در مصر و دولت اسلامی که قرار بود تشکیل شود منطقه را تقسیم می‌کردیم و پس از آن توسط عوامل خود از اخوان‌المسلمین به سراغ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس می رفتیم. ابتدا کار از کویت آغاز می‌شد و به ترتیب به سراغ امارات، بحرین و عمان می‌رفتیم. در پی آن، تقسیمات منطقه عربی و مغرب عربی به طور کامل تغییر می‌کرد و ما تسلط کامل بر منافع نفتی و گذرگاه‌های دریایی پیدا می‌کردیم. حتی اگر این اظهارات روشن و آشکار را باز هم مورد استناد قرار ندهیم به قطع می‌توان گفت داعش پدیده‌ای است که از دل سیاست‌ها و راهبرد‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه بیرون آمده است و امروز کاخ سفید نیز در جرایم و جنایات این گروه شریک محسوب می‌شوند هرچند که در ظاهر به دنبال از بین بردن این فرزند ناخلف است.

 

در روزهای ابتدایی شیوع موج بیداری اسلامی در خاورمیانه برخی از کارشناسان معتقد بودند آمریکا با استفاده از اهرم نظامی یا نفوذ برخی از عوامل وابسته به غرب سعی می کند تا این موج را مدیریت و کنترل کند اما در نهایت غرب شیوه دیگری را برای برهم زدن گفتمان بیداری اسلامی در دستور کار خود قرار داد، که آن فعال کردن افراطی‌گری و هدف قرار دادن کانون بیداری اسلامی بود و در نهایت نیز اولین شعله‌های این افراطی‌گری در سوریه روشن شد و پس از آن لبنان و عراق را در بر گرفت تا بدین‌وسیله هم فضای حاکم بر منطقه و اولویت‌ها تغییر کند و هم ایران به عنوان قلب تپنده بیداری اسلامی حامیان خود در منطقه را از دست دهد و به نوعی تحت فشار قرار گیرد.

 

هرچند آمریکایی‌ها سعی دارند تا سیمای تحولات منطقه‌ای را بر مبنای اختلافات شیعه و سنی بزک کنند اما واقعیت نشان می‌دهد که گروه‌های افراطی نه تنها با اهل تسنن همراه نیستند، بلکه امروز در شمال عراق نیز بیشترین جنایت‌ها و فجایع را علیه مردم بی‌گناه اهل تسنن رقم می‌زنند. رهبر معظم انقلاب اسلامی چندی پیش در دیدار خانواده‌های شهدای هفتم تیر در تبیین تحولات منطقه فرمودند: دشمنان اسلام امروز بر روی ایجاد جنگ‌های داخلی میان ملت‌ها سرمایه گذاری کرده‌اند تا مردم را با عناوین قومی و مذهبی به جان یکدیگر بیندازند.

 

در عراق، دنباله‌ها و تفاله‌های رژیم صدام به همراه عده‌ای انسان‌های «غافل، جاهل و دور از فهم و معنویت»، دست به جنایت می‌زنند و دشمنان این حوادث را جنگ شیعه و سنی می‌نامند اما این فقط یک آرزوست. آنها به دروغ حوادث عراق را جنگ شیعه و سنی می‌نامند اما این جنگ، جنگ تروریسم با مخالفان تروریسم، جنگ دلبستگان به اهداف آمریکا و غرب با طرفداران استقلال ملت‌ها و جنگ انسانیت با بربریت و وحشیگری است. امروز رهاشدن از «دغدغه بیداری اسلامی و نهضت دنیای اسلام» علت اصلی تلاش جبهه استکبار برای به راه‌اندازی جنگ شیعه و سنی است. از این روست که می‌توان گفت سیاست‌مداران کاخ سفید در قضیه داعش دچار یک تناقض راهبردی شده‌اند.

 

آمریکا در حالی به عنوان پشتبیان گروه‌های سلفی در منطقه خاورمیانه ظاهر شد که تجربه طالبان نشان داده است که این گروه‌ها در نخستین گام پس از کسب قدرت، سلاح‌های آمریکایی را به سمت واشنگتن و نیویورک نشانه‌ می‌روند. در اوایل شعله‌ور شدن جنایات تکفیری‌ها در منطقه و به ویژه سوریه، کشورهای عضو ناتو برای ارسال سلاح به شورشیان در سوریه سر و دست می‌شکستند اما آنها به این نکته توجه نکردند، گروه‌های تروریسی ماهیتا به دنبال جنایت در سراسر جهان هستند و برای آنها فرقی ندارد که هدفشان در عراق باشد یا سوریه و یا قلب لندن و پاریس و نیویورک.

 

افرادی که به راحتی قلب مسلمانان را از سینه بیرون می‌آورند و آنها را سلاخی می‌کنند اگر به قدرت برسند چگونه با آمریکایی‌ها رفتار می‌کنند؟

افرادی که به راحتی قلب مسلمانان را از سینه بیرون می‌آورند و آنها را سلاخی می‌کنند اگر به قدرت برسند چگونه با آمریکایی‌ها رفتار می‌کنند؟ غربی‌ها معتقدند که گروه‌های افراطی سلفی نیز منطق‌پذیر هستند و کاخ سفید می‌تواند با سیاست فشار آنها را کنترل کند در حالی که تاریخ نشان می‌دهد این گروه به چنان رذالتی افتاده‌اند که دیگر عقل و منطق را نمی‌پذیرند. البته به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها از این اقدامات سودای دیگری هم در سر می‌پرورانند و آن افزایش رویکرد‌های میلیتاریستی در سطح منطقه و حتی خود کشورآمریکاست.

 

با افزایش تهدیدهای تروریستی در خاورمیانه و جهان تمهیدات آمریکایی‌ها برای مقابله با تروریسم خودساخته نیز افزایش می‌یابد و این موضوع رفتار‌های مداخله‌گرایانه چه در منطقه و جهان و چه در خود آمریکا را برای کاخ سفید تسهیل و توجیه می‌کند. چنانچه در شرایط فعلی نیز آمریکا به تدریج به دنبال آغاز یک جنگ دیگر در منطقه و حضور گسترده نیروهای نظامی خود در خاورمیانه است.

 

پروازهای شناسایی هواپیماهای آمریکایی داخل خاک سوریه به دستور «باراک اوباما» رییس‌جمهور آمریکا، آغاز شده است

یک مقام آمریکایی روز سه‌شنبه گفت پروازهای شناسایی هواپیماهای آمریکایی داخل خاک سوریه به دستور «باراک اوباما» رییس‌جمهور آمریکا، آغاز شده است. این اقدام که به بهانه مبارزه با گروه تروریستی «داعش» صورت می‌گیرد، می‌تواند راه را برای انجام اقدام نظامی داخل سوریه هموار کند.

 

به گفته این مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، هنوز دستوری برای حملات هوایی در خاک سوریه صادر نشده، اما مقامات پنتاگون در حال بررسی این گزینه هستند. از همین رو هواپیماهای جاسوسی آمریکا در سوریه به پرواز درآمده‌اند. مقامات آمریکایی از یک هفته قبل و پس از انتشار خبر کشته شدن یک خبرنگار آمریکایی به دست «داعش»، تلویحا از احتمال گسترش دامنه حملات هوایی به داخل سوریه سخن گفته‌اند.

 

آمریکا در مبارزه با داعش خود را به مرزها محدود نمی‌کند

«بن رودز»، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا پیشتر در پاسخ به سؤالی در مورد احتمال اقدام نظامی در سوریه، گفته بود آمریکا در مبارزه با داعش خود را به مرزها محدود نمی‌کند.

 

این در حالی است که آمریکا برای اقدام نظامی در سوریه نه مجوز شورای امنیت سازمان ملل را کسب کرده، و نه تاکنون حاضر به هماهنگی با دولت سوریه شده است. با این وجود، بسیاری از تحلیلگران هماهنگی واشنگتن با دمشق را امری اجتناب‌ناپذیر دانسته و عنوان کرده‌اند که آمریکا نهایتا مجبور به همکاری با دولت سوریه می‌شود.

 

یک مقام آمریکایی به وال‌استریت‌ژورنال گفته بود: «پنتاگون برای انجام پروازهای شناسایی بر فراز سوریه، آماده می‌شود. هنوز تصمیمی برای انجام حمله اتخاذ نشد، اما برای آن‌که بتوان بهتر تصمیم گرفت، لازم است تا حد امکان اطلاعات در مورد اوضاع را بالا برد».

 

ورود هواپیماهای جاسوسی به خاک سوریه، بدون هماهنگی با دولت این کشور صورت می‌گیرد

به گفته مقامات آمریکایی، ورود هواپیماهای جاسوسی به خاک سوریه، بدون هماهنگی با دولت این کشور صورت می‌گیرد. سفیر سابق انگلیس در آمریکا دو روز قبل با انتشار یادداشتی در روزنامه دیلی‌تلگراف نوشته بود که واشنگتن با عدم هماهنگی با دمشق، هواپیماهای خود را در معرض حمله سامانه‌های دفاعی سوریه قرار می‌دهد./907/د101/ی 

منبع: رسالت05/06/1393

ارسال نظرات