عفت سبب ایجاد روحیه خودباوری می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، شامگاه پنج شنبه، نوزدهم تیرماه، در جلسه تفسیر دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان با قرائت دعای روز دوازدهم مبنی بر «اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین» اظهار داشت: معنی این دعا این است که خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسودهام دار در آن از هر چیز که میترسم به نگاهدارى خودت اى نگهدار ترسناکان.
امام جمعه اهواز با بیان این که عفاف زینتی زیبا برای انسان است، گفت: عفت رسیدن به حالتی در نفس است که سبب می شود آدمی تحت سلطه شهوت های سبک و مبتذل قرار نگیرد.
آیت الله موسوی جزایری خودداری و خویشتن داری را معنای لغوی عفت دانست و تصریح کرد: عفت ایجاد روحیه خودباوری است و سبب می شود انسان انجام اعمال ناپسند را برای خود زشت بداند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که انسان دارای دو نوع زینت است که یکی زینت ظاهر و دیگری زینت باطن است، اظهار داشت: زینت باطن مربوط به روح انسان و نفس ناطقه اوست.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بالاترین و بهترین عبادت را پاکدامنی دانست و افزود: در روایتی آمده است که در محشر 7 طایفه آسوده هستند که یکی از این طایفه ها انسان های باحیا و پاکدامن هستند.
امام جمعه اهواز با اشاره به عبارت «واستُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ» اظهار داشت: قناعت به معنای این است که انسان به زندگی آبرومندانه قناعت کند و به دنبال مال زیاد و طمع نباشد.
آیت الله موسوی جزایری با بیان این که ثروت زیاد ممکن است، امتحانی الهی باشد، گفت: کسی که همواره در زندگی به دنبال مقام های دنیوی و پول زیاد است به فساد و تباهی کشیده خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان به عبارت «واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ» اشاره و خاطرنشان کرد: انسان باید در مسیر عدالت گام بردارد تا به سعادت برسد./9464/پ203/ب2