تدوین استاندارد غذای حلال اسلامی مطابق با فقه شیعی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عالمی نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی به همراه شماری از مدیران سازمان استاندارد کشور، عصر امروز با حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید دیدار و گفت وگو کرد.
وی با ارائه گزارش کوتاهی از روند تهیه و تدوین استاندارد غذای حلال، گفت: در فرآیند تهیه و تدوین استانداری که برای داخل کشور تهیه شد از نمایندگان دستگاه های مختلف در جلسات حضور داشتند و مدیریت فقهی آن نیز نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد و کشاورزی بود.
آیت الله عالمی گفت: سعی ما از نظر فقهی بر این بود که بتوانیم با احوط الفتاوا آن را تطبیق دهیم و با شورای فتوای دفتر رهبری نیز هماهنگی ها و رایزنی های لازم انجام و نهایتا به تایید حضرات آقایان رسید و به سازمان ملی استاندارد کشور ارسال شد و این مساله پایه استاندارد سازمان کنفرانس اسلامی قرار گرفت.
وی بیان کرد: سعی بر این شده که تمام آنچه در فقه شیعه حرام بوده در این استاندارد ممنوع اعلام شود و تنها دو مورد درباره ماهی و شتر وجود داشت و برای آن نیز راه گریزی ایجاد کرده ایم.
آیت الله عالمی از برگزاری جلسات علمی استاندارد بین المللی غذای حلال در کشورهای ترکیه و روسیه خبر داد.
وی از برگزاری نخستین همایش ملی استاندارد غذای حلال در شهر مقدس قم به منظور تبیین ابعاد مختلف آن در آینده نزدیک خبر داد و رهنمودهای مراجع تقلید و علما را در این راستا بسیار کارگشا و مهم ارزیابی کرد. /924/پ203/ج