۱۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۱۹۳۸۷۴

سیری در مجموعه 40 جلدی مرور آراء و مواضع اصحاب فتنه/ جلد 1 الی 10

خبرگزاری رسا ـ مجموعه چهل جلدی «مرور آراء و مواضع اصحاب فتنه» از سوی انتشارات شناسه منتشر شده است.
مرور آراء و مواضع اصحاب فتنه

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مرور آراء و مواضع اصحاب فتنه با موضوع گزارش ریشه‌ها و روند انحراف و خیانت فتنه‌گران در چهل جلد از سوی انتشارات شناسه چاپ و منتشر شده است.

 

در بخشی از پیشگفتار این مجموعه می‌خوانیم:

«در جریان انقلاب اسلامی بسیاری از کسانی که داعیه مبارزه با رژیم شاه را داشتند به مخالفت با انقلاب برخاستند و همکاری با دشمنان را به همراهی با مردم ترجیح دادند. به همین قیاس در فتنه بعد از انتخاب 1388 که بی گمان یکی از پیچیده‌ترین برنامه های دشمنان برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی بود و سال‌ها به تهیه و تدارک آن مشغول بودند و زمینه‌ها آن را به انحای مختلف فراهم آورده بودند؛ آشکار شد که چه کسانی به اسلام و انقلاب ایران و مردم ایران می‌اندیشند و چه کسانی دلبسته به غرب شده یا به آلت دست دشمنان و ایران تبدیل شده‌اند.

 

در این مجموعه به کسانی بر می‌خوریم که بررسی افکار و آراء و نظراتشان در یک دوره زمانی کمتر از ده سال به سمت تضاد عملی با نظام و انقلاب و حتی اسلام گراییده و حرف‌ها و مواضعشان به شکلی عجیب و عبرت‌آموز نشان از ریشه‌های انحرافی عمیق و دراز مدت دارد. آن‌ها از سال‌ها پیش عامدانه یا ناآگاهانه در مسیری گام برداشتند که در بزنگاهی مانند فتنه 88 به نفع و در جهت کودتایی نرم اما سنگین علیه نظام بر آمدند. در واقع فتنه 88 گذرگاهی بس دشوار بود؛ که جز با رهبری کسی همچون مقام معظم رهبری گذر از آن میسر نمی‌شد.

 

این مجموعه بر آن است که به استناد اظهارات اصحاب فتنه، جهت‌های فکری و خواسته‌های آشکار و پنهان آن‌ها را به صورت مدون ارائه کند تا مخاطبان به عمق توطئه که هدف آن حذف جمهوری اسلامی و طرد دین اسلام از عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و مثله کردن آموزه ها و اندیشه‌های تابناک شیعه بود پی ببرند و نیز هوشیار باشند که این جریان دست از مواضع و تلاش‌های خود بر نداشته و با لباسی دیگر سر بر آورد.

 

هدف این مجموعه چهل جلدی ترسیم جغرافیا و کنش فتنه‌گران است تا برداشت نسبتا روشنی از ایده‌ها و گرایش‌ها از لابه لای گفته‌ها و نوشته‌ها و مواضعشان به دست داده شود.»

 

جلد اول از مجموعه «اصحاب فتنه»، به بررسی نظرات و مواضع «عبدالکریم سروش» اختصاص دارد. وی یکی از نظریه‌پردازان طیف معاندان انقلاب و نظام اسلامی ایران است که سال‌هاست مبانی دینی و شیعی را مورد حمله قرار داده و در محافل مختلف و از تریبون‌هایی که معاندان جمهوری اسلامی در اختیارش می‌گذارند به هتاکی و شبهه‌گذاری و شک اندازی نسبت به دین و باورهای دینی مبادرت کرده است.

 

دومین جلد این مجموعه، به بررسی نظرات و مواضع «محسن کدیور» اختصاص دارد. وی دست کم از دو نظر نسبت به اغلب فتنه‌گران متمایز است؛ یکی اینکه در کسوت روحانیت خود را مجاز به ورود به عرصه‌های تخصصی اسلام می‌داند و در همین راستا به تحلیل و اظهار نظرات خاص و انحرافی در مسائل و موضوعات می‌پردازد؛ و دوم اینکه سیر تفکر و موضع گیری از دست کم اوایل ده هشتاد در تضاد با ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

 

جلد سوم این مجموعه به بررسی نظرات و مواضع «عطاءالله مهاجرانی» اختصاص دارد. مهاجرانی از جمله نزدیکان محمد خاتمی بود که در اواخر ریاست جمهوری وی از ایران به انگلیس مهاجرت کرد. وی در دوران وزارتش به دلیل طرح سیاست تساهل و تسامح معروف شد. بعد از انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم وی علیه دولت موضع گرفت و به تدریج مواضع تندی علیه رهبری نظام اتخاذ کرد.

 

جلد چهارم از مجموعه «اصحاب فتنه»، به برسی نظرات و مواضع «مجید محمدی» اختصاص دارد. محمدی به عنوان جامعه شناس از سال‌ها قبل به آمریکا رفته و در آن جا زندگی می‌کند. او تا پیش از فتنه 88 فعالیت رسانه‌ای گسترده نداشت، اما بعد از آن به میدان آمده و مواضع تندی علیه نظام و رهبری و اسلام اتخاذ نمود.

 

جلد پنجم از مجموعه «اصحاب فتنه»، به بررسی نظرات و مواضع «اکبر گنجی» اختصاص دارد. وی از جمله افرادی است که در جریان تحولات انقلاب از زمان پیروزی تاکنون، چنان دچار استحاله فکری شده که به نفی مبانی دینی و اعتقادی روی آورده و در همکاری با دشمنان معاند نظام گوی سبقت از بسیاری دشمنان قسم خورده ربوده است.

 

ششمین جلد این مجموعه به بررسی و مواضع «رجبعلی مزورعی» اختصاص دارد. مزروعی تا وقتی در ایران بود در پوشش انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، رابطه مشکوکی با محافل بیگانه داشت و مواضع وی علیه نظام و ارکان آن ارزیابی شد وی بعد از فتنه 88 به علت همکاری در ایجاد آشوب تحت تعقیب قرار گرفت که متواری و غیر قانونی از کشور خارج شد. او به تبلیغ علیه نظام و اصل ولایت فقیه پرداخت.

 

جلد هفتم از مجموعه «اصحاب فتنه»، به بررسی نظرات «مهدی جامی» اختصاص دارد. جامی از عناصر حلقه «ملکوت آیت» که وظیفه راه‌اندازی و تأمین محتوای وبلاگ‌های متعدد را در جهت اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت‌های معاند نظام جمهوری اسلامی بر عهده دارد.

 

جلد ششم این مجموعه به بررسی و مواضع «ساسان قهرمان» اختصاص دارد. او سردبیر سایت «گذار» بوده است که توسط فریدام هاوس راه‌اندازی شد تا به جذب عوامل رسانه‌ای از داخل ایران بپردازد و همچنین عناصر رسانه‌ای فراری را در خارج کشور شناسایی و به کار گیرد. وی با محافل اطلاعاتی غرب ارتباط داشته و علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت نموده است.

 

جلد نهم این مجموعه به بررسی و مواضع «فرشته قاضی» اختصاص دارد. وی یکی از وابستگان حلقه رسانه‌ای فتنه‌گران است. وی در مقطع فتنه 88 به تهیه گزارش‌های متعدد از اوضاع کشور پرداخت که در بسیاری موارد حاوی مطالب و اطلاعات فاقد مستندات بودند. وی در مطالبش تصویری سیاه و آشوب زده از کشور ارائه می‌کرد و لابه‌لای آن‌ها علیه ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب مطالبی تعبیه می‌نمود.

 

جلد دهم این مجموعه به بررسی و مواضع «معصومه علی‌نژاد قمی کلاری» (با نام جعلی مسیح علی‌نژاد) اختصاص دارد. علی‌نژاد یک روزنامه نگاری ضعیفی بود که با روزنامه‌های زنجیره‌ای دوران اصلاحات همکاری داشت. نوشتن یک مقاله توهین آمیز به مردم، باعث مقبولیت بیشتر او نزد رسانه‌های معاند نظام شد و او به بهانه ادامه تحصیل به اروپا رفت‌ و در آنجا همکاری گسترده و دامنه داری را با آن رسانه‌ها آغاز کرد./998/پ201/ق

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
عبدالزهرا برهانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
بنده علاقمند به تهیه مجموعه اصحاب فتنه هستم اگر ممکنه راهنمایی کنید
0
0