۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۹
کد خبر: ۱۸۷۲۴۷
حجت الاسلام احمد پناهیان:

آمریکا در هر شرایطی قابل اطمینان نیست

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه آمریکا را حتی در صورت تسلیم شدن قابل اطمینان ندانست و تاکید کرد: اگر آمریکا در مقابل ایران تسلیم هم شود نمی توان پذیرفت که حقانیت جمهوری اسلامی را پذیرفته باشد.
حجت الاسلام احمد پناهيان استاد حوزه و دانشگاه  حجت الاسلام احمد پناهيان استاد حوزه و دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان ، حجت الاسلام احمد پناهیان دو شنبه شب در یادواره شهدای پایگاه بسیج حضرت مسلم ابن عقیل مسجد الرسول کاشان اظهار داشت: اثر خون شهید بیدار کردن است، اگر اثر خون شهدا برخی از افراد را بیدار نکرده است چه انتظاری از آنها می توان داشت که بخواهند شعار مرگ بر آمریکا بدهند.

 

وی، امام حسین(ع) و کربلا را همه چیز اسلام و نظام اسلامی دانست و افزود : مرکز تحقیقات آریزونای آمریکا بعد از فتنه سال 88 گفت هرکاری می توانستیم انجام بدهیم تا یاد امام حسین و کربلا را از بین ببریم نشد، بنابراین برای شکست انقلاب اسلامی و به زانو درآوردن نظام جمهوری اسلامی باید یاد امام حسین و کربلا را از مردم ایران گرفت .

 

حجت الاسلام پناهیان یاد آورشد: آمریکا برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی امروز به دنبال تحریف کربلا و امام حسین است تا با گرفتن امام حسین  واقعی و کربلا و عاشورای واقعی و جایگزین کردن کربلا و عاشورای و امام حسین تحریف شده و بی اثر، بر جمهوری اسلامی سیطره پیدا کند.

 

 وی تحریم و تهدید ها را نقشه حساب شده آمریکا برای سست  کردن مردم ایران دانست و گفت: آمریکا با اعمال تحریم های خود بر علیه ایران به دنبال این است تا مردم را سست کند و با سست شدن مردم خواص نیز پا پس بکشند و بعد از اینکه خواص پا پس کشیدند راه مذاکره باز شود .  

 

این استاد حوزه و دانشگاه ، آمریکا را حتی در صورت تسلیم شدن قابل اطمینان ندانست و تاکید کرد: اگر آمریکا در مقابل ایران تسلیم هم شود نمی توان پذیرفت که حقانیت جمهوری اسلامی را پذیرفته باشد.

 

وی با بیان اینکه سنای امریکا گفته است تحریم ها و تهدیدها رییس جمهوری ایران را پای مذاکره تلفنی کشانید،  پس تحریم ها را را تشدید کنید تا جمهوری اسلامی زیر بار تحریم ها ساقط شود، گفت : آیا می توان پذیرفت آمریکا حقانیت جمهوری اسلامی را پذیرفته باشد، اما  تحریم ها ادامه داشته باشد و کشتی های آمریکایی در حال حمل سلاح برای تروریست ها در سوریه باشد.

 

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه  مطالبه کردن خون شهدا را مهم تر از برگزاری برگزاری یاد آوره شهدا دانست و گفت: شهدای ما مظلومانه شهید شدند ، اگر امروز عده ای نباشند که خون شهدا را مطالبه و تنها برای آنها یادواره برگزار کنیم راه را اشتباه رفته ایم.

 

حجت الاسلام احمد پناهیان اظهارداشت: برخی از هیات ها ایام مسلمیه می گیرند ولی شهادت مسلم ابن عقیل و پاسداشت از شهدا آن هم در عرصه ای که عرصه مجاهده فرهنگی ، سیاسی، معنوی و اعتقادی است اتفاق ارزشمندی است.

 

وی افزود: خورشید کربلا آنقدر پرفروغ است که اگر کسی توجهی به ستارگان عاشورا نکند ملامت ندارد ولی نقش مسلم ابن عقیل نقش تعیین کننده ای در شناخت حماسه عاشورا و کربلا دارد.

 

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه ، هرکس در هرکجا و با هر کیش و مرامی و مذهبی کشته می شود خداوند می گوید توقع من این است که اولیای دم مطالبه خون کشته خود را داشته باشند، گفت: آنچه که انسان را به جلسه امام حسین باید بکشاند فقط بهره معنوی نیست بلکه سئوال این است اگر امام حسین (ع) و مسلم ابن عقیل کشته شدند باید عده ای مطالبه خون آن را می کردند. 

 

این استاد حوزه و دانشگاه همچنین یاد آورشد: زنده نگه داشتن خون امام حسین خیلی سخت تر از زنده نگه داشتن یاد امام حسین است. 

 

وی با اشاره به اینکه ، کنار کشته مظلوم جای بهره رسانیدن است نه جای بهره بردن ،گفت: شما با خون شهدا چه چیزی را زنده می کنید اگر احقاق و مطالبه خون شهید خود را نکنید خداوند از شما نخواهد گذشت.

 

حجت الاسلام احمد پناهیان با اشاره به این به سخن مقام معظم رهبری که قبل از هر چیز باید به حقوق شهدا پرداخته شود بعد برای یاد شهدا یادواره برگزار شود، گفت : اصل زنده نگه داشتن خون شهید است، نه زنده نگهداشتن یاد شهید که زنده نگه داشتن خون شهید از خود شهادت کمتر نیست./939/پ202/ج

ارسال نظرات