۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۱۷۹۴۲۹
مدیر حوزه علمیه شهرکرد:

اعتکاف بهترین کلاس عرفان است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه امامیه شهرکرد با اشاره به این که داشتن برنامه‌های منظم اعتکاف می‌تواند نتیجه و کیفیت خوبی داشته باشد، گفت: اعتکاف ماه رمضان برای دانش‌آموزان فرصتی است تا در عرصه معرفتی، بصیرتی، ولایت‌مداری و خودسازی نفس را بیشتر تقویت کنند و بهتر شناخت پیدا کنند.
حجت الاسلام هاشمي ، مدير حوزه علميه شهرکرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدمصطفی هاشمی، مدیر حوزه علمیه امامیه شهرکرد، ظهر امروز در جمع 500 نفر از دانش آموزان معتکف دهه آخر ماه مبارک رمضان در این استان، اظهار داشت: اعتکاف واژه زیبایی در مکتب اسلام و معنای لغوی آن محبوس و محدود شدن است.
حجت الاسلام هاشمی اجرای طرح اعتکاف دانش‌آموزی را مناسب خواند و گفت: اعتکاف بریدگی انسان از دوستان و نزدیکان و در خانه خدا خود را محدود کردن و در محراب عبادت نشستن است.
وی بیان داشت: اعتکاف دعوت الهی و کلاس کوتاه مدت خودسازی است که باید در این دوره خودمان را بسازیم و لباس غفلت را از تن درآوریم و در کالبد معنوی قرار بگیریم.
مدیر حوزه علمیه شهرکرد مهم‌ترین سرمایه انسان را اطاعت از امر خدا دانست و اظهار داشت: شهدا عارف واقعی بودند و زندگی‌نامه آن‌ها کلاس عرفان است.
وی با بیان این که دشمن با برگزاری کلاس‌های بی‌محتوایی با عنوان تفسیر قرآن و عرفان، جوانان مسلمان را فریب می‌دهد، افزود: بهترین کلاس عرفان اعتکاف در مسجد است.
حجت الاسلام هاشمی با اشاره به این که داشتن برنامه‌های منظم اعتکاف می‌تواند نتیجه و کیفیت خوبی داشته باشد، اظهار داشت: اعتکاف ماه رمضان برای دانش‌آموزان فرصتی است تا در بحث معرفتی، بصیرتی، ولایت‌مداری و خودسازی نفس را بیشتر تقویت کنند و بهتر شناخت پیدا کنند.
تیری که در جنگ نرم به افراد برخورد می‌کند سبب زخمی شدن اندیشه‌ها و تفکرها می شود
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در ادامه به تعریف از جنگ نرم پرداخت و اظهار داشت: اگر بخواهیم از جنگ نرم یک تعریف لغوی داشته باشیم، در حقیقت در مقابل جنگ سخت است یعنی هرگونه اقدام روانی، تبلیغاتی، رسانه‌ای و فرهنگی که جامعه یا گروه هدفی را بدون درگیری نظامی نشانه بگیرد، جنگ نرم نامیده می‌شود .
وی به تفاوت‌های جنگ نرم و سخت اشاره کرد و گفت: تفاوت جنگ نرم با جنگ سخت، این است که روش آن غیر خشونت آمیز است در حالی که تهدید و پیام جنگ سخت خشونت آمیز است.
استاد حوزه علمیه شهرکرد افزود: خسارت جنگ نرم بسیار زیاد است اما این خسارت دیده نمی‌شود؛ از این رو به ظاهر خسارت اندکی دارد؛ در جنگ سخت همه چیز مشخص است اما در جنگ نرم این گونه نیست و این مسأله سبب خطرش در حوزه دانش‌آموزی بیشتر است.
حجت الاسلام هاشمی با بیان این که دامنه گستردگی جنگ نرم بسیار وسیع است، گفت: برخلاف جنگ سخت که موقعیت جغرافیایی محدودی را تحت تأثیر خود دارد، جنگ نرم کل کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
مدیر حوزه علمیه شهرکرد، عمیق بودن اثر گذاری را از تفاوت‌های دیگر جنگ نرم و سخت عنوان کرد و ادامه داد: وقتی در جنگ نظامی، تیری به سرباز برخورد می‌کند، تحت درمان قرار می‌گیرد اما تیری که در جنگ نرم به افراد برخورد می‌کند، اندیشه‌ها و تفکرها را زخمی می‌کند.
وی کاهش امکان مقابله با جنگ نرم و تکنولوژی قوی دشمن را از ویژگی‌های جنگ نرم برشمرد و افزود: تبعات جنگ نرم دیده نمی‌شود؛ از این رو کسی محکوم نیست.
حجت الاسلام هاشمی به اولویت دشمنان در جنگ نرم در مدارس اشاره کرد و افزود: اولویت نخست آنها دین با همه جلوه‌هایش است که شامل کلیت دین، جایگاه ولایت فقیه و نقش روحانیت، برخی احکام اسلامی و مناسبت‌ها، مسأله روزه، نماز، امامت و نبوت است؛ در حیقت یکی از محمل‌های پررنگشان دین است که معتقدند اگر پایه‌های اعتقادی دانش‌آموزان را سست کنند، به هدفشان می‌رسند.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مورد دیگر مواد مخدر است؛ شاید این مسأله ارتباط مستقیمی با جنگ نرم نداشته باشد اما به هر حال هدف جنگ نرم، استحاله دانش‌آموزان است که اعتیاد نیز به نوعی اثرش را بر دانش‌آموزان می‌گذارد.
وی با بیان این که دشمنان در مسأله حجاب و عفاف به ویژه در مدارس دخترانه به شدت ورود پیدا می‌کنند، ادامه داد: آنها عنوان می‌کنند که حجاب مخالف آزادی است و دختران باید آزادی خودشان را داشته باشند./9457/پ202/غ
ارسال نظرات