۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۵
کد خبر: ۱۷۰۵۵۷

بررسی آثار تقوا در قرآن کریم

خبرگزاری رسا ـ تحقیق پایانی دوره کارشناسی رشته علوم قرآن وحدیث، با عنوان «آثار تقوا در قرآن کریم» در واحد گرگان دفاع شد.
تحقيق پاياني دوره کارشناسي رشته علوم قرآن وحديث، با عنوان «آثار تقوا در قرآن کريم»
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع‌رسانی جامعةالمصطفی، تحقیق پایانی دوره کارشناسی رشته علوم قرآن وحدیث، با عنوان «آثار تقوا در قرآن کریم» در واحد گرگان دفاع شد.
در چکیده این تحقیق که با همت دانش پژوه صفر معراج الدینی»از کشور تاجیکستان و راهنمایی حجت‌الاسلام هادی سلیمانی انجام شد، آمده است: در بررسی آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی، آنچه بیشتر جلوه می‌کند شرک، جهل، ظلم، تبعیض و بی بندوباری و گناه است، ازاین رو اسلام تئوری پیروزی بر مشکلات و راه درمان آسیب‌های فوق را در رعایت پارسایی و تزکیه نفس و اجتناب و پرهیز از مطلق گناهان یعنی همان تقوا می‌داند.
 در ادامه این محقق می‌افزاید: تقوا از مختصات دینداری و وسیله شناخت و سبب فضیلت و کرامت دارنده آن است و ملکه مقدسی است که در روح پیدا می‌شود و به روح قوت و قدرت و نیرو می‌دهد و نفس اماره و احساسات سرکش را مطیع و رام می‌سازد و سعادت آخرت انسان‌ها را تضمین می‌کند و به طفیل سعادت آخرت سعادت دنیا را هم تأمین می‌کند.
وی ادامه می‌دهد: تحقیق حاضر با توجه به ضرورت فوق با موضوع آثار تقوا در قرآن کریم در چهار فصل تدوین شده است، پس از بیان کلیات و مفاهیم در فصل اول، گناه به عنوان نقطه مقابل تقوا و پیامدهای آن از منظر قرآن در فصل دوم مورد بررسی قرار گرفته است و در فصل سوم نمونه‌هایی از صفات متقین تحت عنوان مصادیق رعایت تقوا بیان شده است و در نهایت در فصل چهارم آثار تقوا از منظر قرآن کریم در سه بخش آثار دنیوی، آثار اخروی و آثار مستمر تقوا به تفصیل ذکر شده است./907/د102/ن
ارسال نظرات