حضور کم مادران در خانواده تأثیر منفی برتربیت کودکان دارد
ولیالله نصیری، استاد دانشگاه ادیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در تمام ادیان به ویژه در اسلام نگاه ویژه ای به بحث کرامت انسانی شده است و برای حفظ این کرامت دستورات خاصی وارد شده است.
وی در ادامه افزود:در اسلام حوزه زنان و مردان در بسیاری از مسائل تفکیک شده است و مهمترین جایگاهی که زن در دین اسلام دارد عفت، حیا و حجاب او است و در واقع حجاب و حیا و عفت زن کرامتی است که خداوند به زن بخشیده است.
این استاد دانشگاه ادیان خاطر نشان کرد: در رأس هرم شخصیت و مقام زن، حضرت زهرا است که تمام اوصاف یک زن کامل در او جمع شده است و تمام زنان به ویژه زنان مسلمان باید حضرت زهرا(س) الگو و سرمشق خود قرار بدهند.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) در احترام به همسر، تربیت فرزند و در حمایت از جایگاه امامت و ولایت حضرت علی(ع) الگوی مناسبی برای ما هستند و نشان میدهند که زن میتواند در مسایل سیاسی و اجتماعی با رعایت عفت و حفظ کرامت زنانه حضور داشته باشد.
نصیری خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم در جامعه امروزی الگویی مطرح کنیم که یک چگونه میتواند وارد اجتماع شود و کار کند، در عین حال از کارهای خانه عقب نماند، کار بسیار پیچیده ای است که نیاز به پژوهش و برنامه ریزی بسیار دارد.
وی یادآور شد: زن با یک برنامه ریزی شخصی و دقیق میتواند به وظایف خانه و وظایف شغلی خویش برسد و به روحیات همسر و فرزندان خود توجه کند به عنوان مثال ساعاتی که همسر سر کار است ایشان در منزل تربیت فرزند را انجام دهد.
این استاد دانشگاه با اشاره به ضرورت تفاهم بین زن و مرد در کارها ابراز کرد: بین زن و مرد درباره شغل و ساعت کاری آن باید تفاهم و همکاری وجود داشته باشد زیرا نبود مادران در خانه و خانواده تأثیر منفی بر تربیت کودکان دارد و ضربات جبران ناپذیری به خانواده وارد میکند.
وی در پایان گفت: در بعضی از خانواده فرزند دبستانی وارد خانه میشود در حالی که هیچکدام از والدین درون خانه نیستند، این مسأله اثرات مخربی بر روح کودک دارد که یکی از راه کارهای پیشگیری از آن یافتن مربیان صالح است تا تربیت فرزندان آنان را در ساعت کاری بر عهده گیرند./9195/ت302/ن