همزمان با نیمسال دوم تحصیلی انجام شد؛
راهاندازی دو مدرسه علمیه خواهران در کشور
خبرگزاری رسا ـ دو مدرسه علمیه خواهران در استانهای یزد و البرز همزمان با آغاز نیمسال دوم تحصیلی فعالیت رسمی خود را آغاز کردند.
![افتتاح مدرسه علميه](/Original/1391/06/06/IMAGE634816632369218750.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در مراسم افتتاح مدرسه علمیه امابیها(س) تفت در استان یزد حجتالاسلام مدیح امام جمعه و مؤسس مدرسه علمیه امابیها(س) گفت: یکی از ضرورتهای هر شهر دینی و مذهبی، وجود مدارس علمیه است. شهر تفت یک شهر مذهبی و قرآنی است و یکی از نعمتهایی که جای خالی آن در شهرستان احساس میشد، مدرسه علوم دینی بود.
وی با بیان اینکه اداره مدارس علوم دینی دولتی نیست و هزینههای آموزش مسائل دینی از سوی دینداران تأمین میشود، اظهار امیدواری کرد خیرین و مؤمنین شهرستان تفت از مدرسه علمیه این شهر حمایتهای لازم را به عمل آورند.
حجتالاسلام سید ناصر محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد نیز به بیان ضرورت و مزایای تحصیل در حوزههای علمیه پرداخت و بیان داشت: دین داری وقتی ارزش دارد که با علم و دانش توأم باشد. زمانه زمانه فهمیدن است و لازم است دین داران به صورت ژرف و با استفاده از منابع دست اول، دین را استخراج کنند و بنابراین حوزههای علمیه که بستری برای درک و فهم دین هستند باید توسعه پیدا نمایند.
وی با اشاره به ناشناخته بودن حوزههای علمیه خواهران، بانوان را به تحصیل در این حوزهها دعوت کرد و افزود: دروسی که در حوزههای علمیه تدریس میشود، برای خواهران بسیار لازم و سودمند است.
وی با بیان هیچ علمی کاربردیتر از علوم حوزوی نیست، اضافه کرد: در حال حاضر در استان یزد، زمینه تحصیل خواهران در سطح دو و سه حوزه (کارشناسی و کارشناسی ارشد) فراهم است و در آینده نزدیک مرکز آموزش عالی سطح 4 یا دکترای علوم حوزوی نیز شروع به فعالیت خواهد نمود.
همچنین در مراسم افتتاح مدرسه علمیه خواهران نورالهدی ماهدشت در استان البرز حجتالاسلام مدرسی از اساتید و مؤسسان حوزههای علمیه با تاکید بر تأثیر بسزای نماز شب در زندگی انسانها به ویژه طلاب گفت: افرادی که اهل نماز شب و نافله هستند، در مجموعه انسانهایی قرار میگیرند که دارای نفسی اثرگذار هستند.
وی یکی دیگر از موارد تأثیرگذار در نفس را حضور در محضر استاد برشمرد و خاطرنشان کرد: نگاه با محبت به استاد فضیلت دارد.
حجتالاسلام مدرسی در ادامه سخنان خود افزود: برای هر انسانی دو مربی وجود دارد، اولین مربی روزگار و بهای آن زندگی است و مربی دوم آموزگار است که بهای آن زندگی در محضر استاد است.
وی گفت: بهترین شیوه برای نماز خوان کردن فرزندان دلجویی و محبت کردن به آنان است./9191/د102/پ
ارسال نظرات