۳۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۱۵۳۵۶۵

هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث به همت جامعةالمصطفی‌العالمیه هفتم بهمن‌ماه در قم برگزار می‌شود.
 قرآن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدرضا صالح، معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی در نشست خبری که در جامعةالمصطفی برگزار شد، از برگزاری هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث در قم خبر داد و گفت: در این المپیاد از حضرت آیت‌الله سبحانی از مراجع تقلید تجلیل می‌شود.
وی افزود:  هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث با عنوان قرآن کتاب تربیت برگزار خواهد شد که مخاطبان این المپیاد از طلاب داخل و خارج جامعةالمصطفی هستند و طلاب خارجی از 40 کشور در این المپیاد شرکت می‌کنند.
معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی با اشاره به این که افراد مشارکت‌کننده از طریق فضای مجازی در هجدهمین المپیاد بیش از سال‌های گذشته بوده‌اند، اظهار داشت: درهجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث در سه مقطع شفاهی، کتبی و آثار آزمون‌هایی از داوطلبان برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام صالح خاطرنشان کرد: آزمون شفاهی در سیزده مقطع رشته، آزمون کتبی در هفده مقطع رشته و آزمون اثار در 9 مقطع رشته برگزار خواهد شد و در مقطع شفاهی رشته‌هایی همچون حفظ(10، بیست و سی جزء)، قرائت، ترتیل، حفظ احادیث و ادعیه، حکمت‌های نهج‌البلاغه، تبلیغ قرآن محور، ادعیه‌خوانی و  حفظ ادعیه صحیفه سجادیه مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان این‌که المپیاد پل معتبر علمی با ادیان و مذاهب مختلف جهان است، خاطرنشان کرد: ما توانسته‌ایم آثار خوب و معتبری از علما و بزرگان دینی را به سراسر دنیا ارائه کنیم که آثار بزرگانی همچون، علامه حلی، علامه طباطبایی،امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله سبحانی، آیت‌الله جوادی آملی، مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی و آیت‌الله مکارم شیرازی برخی از این آثار ارائه‌شده است.
رییس شورای سیاست‌گذاری المپیاد گفت: مرحله نهایی هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث هفتم تا نهم بهمن‌ماه در شهر قم برگزار خواهد شد و همزمان با برگزاری المپیاد سلسله جشن های میلادالنبی(ص) با حضور طلاب و اساتید جامعه‌المصطفی به همراه خانواده‌های آنها برگزار می‌شود.
وی با اشاره به این‌که در آخرین روز المپیاد از حضرت آیت‌الله سبحانی تجلیل خواهد شد، ابراز داشت: حضرت آیت‌الله سبحانی از مدرسین جامعةالمصطفی و الگوی سیاسی و فرهنگی برای طلاب جامعةالمصطفی است و بیش از 200 اثر علمی از وی به چاپ رسیده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
حجت‌الاسلام صالح افزود: حضرت آیت‌الله سبحانی علاوه بر آثار حضور شایسته‌ای هم در صحنه‌های سیاسی و دفاع از انقلاب و رهبری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب داشته و دارند و به عنوان الگویی کامل از نظر آموزش، پژوهش، مرجعیت، تألیف آثار و حضور در صحنه برای طلاب جامعه‌المصطفی مطرح هستند و در همین راستا شایسته تقدیر‌اند که در المپیاد قرآن و حدیث مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
وی در پایان سخنرانان  هجدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث را حضرت آیت‌الله سبحانی، آیت‌الله حائری شیرازی و حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری عنوان کرد و گفت: در این همایش از قاریان بزرگ کشوری برای قرائت دعوت به عمل آمده است./907/پ202/پ
ارسال نظرات