امام جمعه مشهد:
ناعادلانه خواندن اجرای قانون تفکیک جنسیتی برای نظام یک مصیبت است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه مشهد با اشاره به طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها گفت: امروز بعد از گذشت 24 سال از تصویب و مسکوت ماندن این قانون وقتی یک وزیر متدین با انگیزه دینی می خواهد قانون را اجرا کند عده ای می گویند غیرعادلانه است، این یک درد و مصیبت بزرگ برای نظام است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سیداحمد علم الهدی امام جمعه مشهد در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: مدیران ومسوولان بدانند هرجای این نظام که بر اساس مبانی دین باشد در قلب مردم جای دارد اما اگر دستگاه های مدیریتی و اجرایی را در مقام توسعه ناهنجاری های ضد دین بی تفاوت ببینند، دچار دغدغه و التهاب می شوند.
بی تفاوتی ها به حفظ شئون اسلامی مردم را نگران و منقلب می کند
وی افزود: مردم از حمله امریکا وحشت ندارند و همچون هشت سال دفاع مقدس ایستادگی می کنند اما وقتی می بینند بی بندوباری و ناهنجاری و ضد ارزش های دینی در کشور دیده می شود و دستگاه های فرهنگی و اجرایی بی تفاوت هستند، ملتهب می شوند.
فرافکنی مسوولان در پاسخ به مجلس نشانه عدم تصمیم جدی در مقابله با منکرات است
آیت اله علم الهدی، اقدام مجلس در توضیح خواستن از مسوولان در عرصه مقابله با ناهنجاری ها را قابل تقدیر خواند و اظهارد اشت: متاسفانه مسوولان حاضر در صحن مجلس، به جای پاسخ مستدل تنها فرافکنی کرده و نبود امکانات و قانون و... را بهانه می کردند و یا کوتاهی در این زمینه را به سایر نهادها یا سنگینی بار مسوولیت نسبت می دادند، این نشانه عدم تصمیم جدی در مقابله با منکرات است.
ناعادلانه خواندن اجرای قانون تفکیک جنسیتی در دانشگاه پس از 24 سال، یک مصیبت برای نظام است
امام جمعه مشهد تصریح کرد: در سال 66 همزمان با ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای وریاست ایشان بر شورای عالی انقلاب فرهنگی(که قوانین مصوب آن مانند مصوبات مجلس لازم الاجراست) قانونی مبنی بر جداکردن دختران و پسران در دانشگاه ها به تصویب رسید که وزارت علوم موظف به اجرای آن بود اما امروز بعد از گذشت 24 سال از تصویب و مسکوت ماندن این قانون وقتی یک وزیر متدین با انگیزه دینی می خواهد قانون را اجرا کند عده ای می گویند غیرعادلانه است، این یک درد و مصیبت بزرگ برای نظام است.
مردم از دینشان نمی گذرند
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه مردم حاضرند از جان، مال، خانواده و همه چیزشان بگذرند اما از دینشان نخواهند گذشت افزود: مسوولین باید با اخلاص وتقوا انواع خدمت ها را از نظر توسعه دانش بنیان، اقتصادی و... به مردم داشته باشند اما در برابر مسائل دینی و منکرات نیز نباید بی تفاوت بود.
وی درادامه با اشاره به سالگرد برپایی نخستین نماز جمعه در تهران خاطرنشان کرد: مردم مشهد از شصت سال پیش در آن شرایط خفقان ظاغوت به امامت جمعه شیخ غلامحسین تبریزی در مسجد گوهرشاد نماز جمعه می خوانند.
آیت الله علم الهدی، نماز جمعه را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی دانست و افزود: نماز جمعه نهادی گسترده درکشور است به طوری که امروز در بیش از 675 نقطه کشور نماز جمعه برگزار می شود.
نماز جمعه مانور بزرگ مردمی بودن نظام اسلامی در برابر دنیاست
وی با اشاره به اینکه حضور مردم در صحنه نه تنها با آغازین روزهای انقلاب فرقی نکرده بلکه پرشور تر نیز شده است گفت: نماز جمعه تابلوی روشن و شفاف عبودیت جامعه و اسلامیت نظام است، امروز مردم دنیا ما را با تابلوی نماز جمعه، جامعه بنده خدا ووابسته به رسول الله (ص) می دانند.
امام جمعه مشهد ابرا داشت: نماز جمعه مایه اتصال مردم با نظام و رهبری است. در دفاع مقدس، رزمندگان از سنگر نماز جمعه به جبهه اعزام می شدند و این سنگر، کانون پشتیبانی جنگ بود. نماز جمعه مانور بزرگ مردمی بودن نظام اسلامی در برابر دنیا و بزرگ ترین وسیله ای است که نظام را درقلب مومنان جامعه جای می دهد.
ماه رمضان فرصتی برای جبران عقب افتادگی ها در مسیر بندگی است
وی همچنین در خطبه اول نماز جمعه اظهار داشت: از راهکارهای مدیریت عبودیت در درگاه خداوند، شناخت و استخدام فرصت های زندگی در این مسیر است و هر مرحله از سلوک انسان به سوی خدایک مرحله از رشد او وسکوی پرش محسوب می شود، انسانی که به سوی هدفی متعالی در حرکت است ممکن است درمیان راه در اثر گناه دچار رخوت و سکون عقب افتادگی شود اما دراین میان فرصت ها و سکوهای پرش، محل جبران این عقب افتادگی هاست.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: اینکه گاهی خدا را می خوانیم واحساس می کنیم که صدای ما را نمی شود به دلیل همین عقب افتادگی از مسیر بندگی است. از جمله فرصت های جبران، ماه مبارک رمضان است، خدا این فرصت را پیش روی ما قرار داده اما شناخت آن برعهده ماست.
وی با بیان اینکه دو رویکرد نسبت به ماه مبارک رمضان وجود دارد یاداور شد: نگاه نخست این است که این ماه را ماه ریاضت انسان و ظله خدا به بندگان می داند و دیدگاه دیگر این است که با نگاه بندگی می نگرد و می گوید خدا مرا با ژست خداپسندانه یعنی خلیفة اللهی می خواهد ملاقات کند یعنی درحالی که اراده ام بر همه وجودم حاکم است. از این دیدگاه، ماه رمضان فرصتی برای بندگی و قرب خدا است چرا که خداوند در این ماه دری را به روی انسان باز کرده که حتی به روی فرشتگانش هم نگشوده است./930/پ201/ص
ارسال نظرات