۲۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۹
کد خبر: ۹۳۴۴۰
قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران:

مخاطب مطالبه رهبر معظم انقلاب در عرصه تحول حوزه، مدیران پژوهشی حوزه هستند

خبرگزاری رسا ـ قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مخاطب اصلی مطالبه رهبر معظم انقلاب در مورد تحول در حوزه را مسئولان پژوهشی دانست و گفت: از نگاه مقام معظم رهبری، حوزه‌های علمیه باید نوبه‌نو به نیازها پاسخگو باشند.
حجت الاسلام والمسلمين محمود رضا جمشيدي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام محمودرضا جمشیدی، قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در نشست مشترک با معاون و مدیران پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران که در آستانه هفته پژوهش برگزار شد، گفت: مخاطب اصلی تحول در حوزه معاونان و مسئولان پژوهشی هستند؛ اگرچه دیگران هم مسئولیت دارند.

وی با بیان این‌که از نگاه مقام معظم رهبری، حوزه‌های علمیه باید نوبه‌نو به نیازها پاسخگو باشند، افزود: باید در نظام آموزشی، تربیتی و تبلیغی پاسخ به این نیازها را جستجو کرد، اما مهم‌ترین بخش در این میان پژوهش است.

قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به ظرفیت عظیم حوزه‌های علمیه در جامه عمل پوشاندن به مطالبه مقام معظم رهبری تصریح کرد: از نظر رهبر معظم انقلاب این ظرفیت مانند حجم عظیمی آب در پشت سد است اما به دلیل عدم وجود کاریز مناسب، این سد حتی نمی تواند باغچه کوچک کنار خود را آبیاری کند.

وی مقوله پژوهش را موضوعی نوپا در حوزه‌های علمیه خواهران دانست و اظهار داشت: با وجود این تا کنون فعالیت‌های مناسبی در حوزه‌های علمیه خواهران در این زمینه صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام جمشیدی پژوهش را نیازمند ابزار متناسب برشمرد و تصریح کرد: از جمله این ابزارها کتابخانه است که قابل تامین است.

وی خواستار جهت‌دهی پژوهش‌های خواهران طلبه و استفاده از توان فارغ‌التحصیلان در این عرصه شد و ادامه داد: جهت‌دهی به فارغ‌التحصیلان و پژوهش عمومی طلاب مشغول به تحصیل باید جدی گرفته شود.

قائم‌مقام مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به فراهم بودن امکانات مناسب فنی در این مرکز به منظور استفاده طلاب از آموزش‌های مجازی در پژوهش یادآور شد: ما در حوزه یاد گرفته‌ایم که با امکانات کم کار زیادی انجام دهیم و باید در این زمینه خطاب رهبر انقلاب را جدی بگیریم.

وی با اشاره به اینکه نگارش تحقیقات پایانی و پایان‌نامه‌ها از ابتدا در برنامه آموزشی خواهران طلبه گنجانده شده است، اضافه کرد: جهت‌دهی تحقیقات پایانی و پایان‌نامه‌ها نیازمند آن است که موضوعات جامع به مثابه قطعه‌های یک پازل تنظیم شود و در اختیار خواهران طلبه قرار گیرد.

در این نشست همچنین محمود خالقی معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به تصویب و ابلاغ ساختار جدید معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: ساختار جدید از جامعیت و مانعیت نسبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه با این ساختار زمینه جهش در حوزه‌های علمیه خواهران فراهم شده است، از دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی پژوهشی، اداره‌کل پشتیبانی پژوهشی، اداره‌کل ساماندهی امور پژوهشی واحدهای حوزوی و اداره‌کل ساماندهی امور پژوهشی عمومی به عنوان اجزای ساختار جدید معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران یاد کرد.

معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه محور اجلاس امسال مدیران و موسسان مدارس علمیه خواهران، پژوهش تعیین شده است، از این امر به عنوان فرصت مناسبی در ارتقاء جایگاه پژوهش یاد کرد./901/د102/س
ارسال نظرات