ازدواج امیرمومنان و صدیقه طاهره نماد یک ازدواج متکامل و ایمانی است
حجت الاسلام حامد مبینی، کارشناس علوم تربیتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تبریک سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) بیان داشت: این روز به تناسب اینکه یک ازدواج الهی و کامل در آن صورت گرفته است، به نیکویی روز ازدواج نامیده شده است.
وی بیان داشت: ازدواج امیرمومنان(ع) و حضرت زهرا(س) باید درسی برای پسران و دختران جامعه ما باشد و روحانیان باید با تبیین این الگوهای آسمانی به فرهنگ سازی در جامعه بپردازند.
این محقق علوم اسلامی اظهار داشت: ازدواج حضرت علی(ع) به ما درس می دهد که از هم کفوهای خود همسر برگزینیم و به اتکای خداوند در مسیر ازدواج گام برداریم.
وی گفت: قناعت حضرت زهرا(س)، رضایت ایشان به ایمان شوهر، سخاوت حتی در شب جشن و خوشنودی از سپرده شدن کار خانه به او از ویژگی هایی است که باید مورد توجه بانوان مومن قرار گیرد.
این کارشناس امور خانواده بیان داشت: جوان باید با داشتن ملاک و شناخت از خود به دنبال همسری باشد که بتواند او را در وظایف دنیا و آخرتش یاریگر باشد.
وی با انتقاد از برخی برنامه های تلویزیونی که عشق در نگاه اول را ترویج می کنند، بیان داشت: عشق واقعی محبتی است که بر اساس ملاک های عقلانی و منطقی صورت بگیرد و گرنه خواستهای است که با رسیدن به آن تمام می شود.
عضو گروه فرهنگی میثم تمار اذعان داشت: خانوادهها باید آموزش مهارت های زندگی را جدی بگیرند و اهمیت ملاک های دینی، فرهنگی و خانوادگی را به جوانان گوشزد کنند.
وی بیان داشت: چگونگی شکل گیری نیازها در جوانان اقتضا می کند تا خانواده ها و مراکز دینی و فرهنگی به صورت پلکانی به آموزش جوانان رو بیاورند و قبل از آنکه مطالب را از نااهلان و به صورت نادرست بشنوند، آموزش داده شوند. /909/ت302/ع