آمادگی 170 مسجد دامغان برای میزبانی از مهمانان خدا
خبرگزاری رسا ـ رییس اداره تبلیغات اسلامی دامغان از آمادگی 170 مسجد این شهرستان برای میزبانی از مهمانان خدا در ماه مبارک رمضان خبر داد.
![مسجد](/Original/1388/05/15/IMAGE633859993768440000.jpg)
حجت الاسلام مصطفی تقوی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، از آمادگی 170 مسجد این شهرستان برای میزبانی از مهمانان خدا در ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی افزود: به مناسبت دهه آخر ماه شعبان و دهه بهداشت و نکوداشت مساجد، مساجد فعال شهرستان دامغان غبارروبی و عطر افشانی شد.
حجت الاسلام تقوی تصریح کرد: مردم مومن و متعهد دامغان مساجد را برای میزبانی از مهمان های پروردگار در ماه مبارک رمضان آماده کرده اند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی دامغان اظهار داشت: با توجه به جایگاه مسجد در فرهنگ و آداب اسلامی و نقش محوری آن در میان مسلمانان که به خانه خدا نام گرفته شایسته است همه بانیان و متولیان مساجد در تطهیر و نگهداری آن کوشا باشند.
حجت الاسلام تقوی افزود: غبارروبی و پاکیزه کردن مساجد در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان، بهانه خوبی برای رهایی از گناهان و آلودگیهای باطن است، چرا که ما باید پاک و مطهر و به دور از هرگونه آلودگی و گناه، به مهمانی خالق هستی برویم./960/پ202/ص
ارسال نظرات