40 پایگاه طرح قرآنی، 1444 در خراسان شمالی فعالیت می کنند
خبرگزاری رسا ـ مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، گفت: 40 پایگاه کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان طرح بزرگ قرآنی 1444را اجرا می کنند.

هاشم شیرازیان، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، اظهارداشت: این طرح ویژه سوره مبارکه کهف در سه رشته حفظ ، فصیح خوانی، روخوانی و روانخوانی است.
وی با بیان اینکه در هریک از این کلاس ها بیش از 20 نفرحضور دارند، افزود: درطرح 1444 حدود 800 نفر از اعضاء کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مشارکت کرده اند.
شیرازیان ابراز داشت: این طرح به صورت کلاس آموزشی برگزار می شود که از ابتدای تیرماه آغاز شده و تا نیمه دوم مرداد ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان بجنورد 12 کانون فرهنگی و هنری مجری، 1444 می باشند، اضافه کرد: در شیروان، 5 کانون، فاروج 3 کانون، اسفراین 5 کانون، مانه و سملقان4 کانون، جاجرم 7 کانون و در گرمه 4 کانون این طرح را اجرا می کنند.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، افزود: طرح 1444 با هدف بستر سازی مناسب جهت گسترش آموزش قرآن کریم و ایجاد فضای معنوی با تأکید بر مفاهیم و آموزه های قرآنی اجرا می شود.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی، افزود: یک هزار سریال و پاسخنامه کتبی مفاهیم سوره کهف نیز در سطح استان توزیع شده است./966/پ202/ص
ارسال نظرات