۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵
کد خبر: ۸۱۹۵۴۸

تدوین آخرین تمهیدات مراسم وداع با رهبر شهید در قم در جلسه ستاد استانی

تدوین آخرین تمهیدات مراسم وداع با رهبر شهید در قم در جلسه ستاد استانی
آخرین هماهنگی‌ها و تمهیدات لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و قائد امت در قم، در نشست ستاد استانی مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری رسا در قم، جلسه هماهنگی ستاد تشییع استان قم شامگاه جمعه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵ به ریاست مهندس بهنام‌جو استاندار قم و با حضور معاونان استاندار و جمعی از مسئولان ارشد استان از جمله فرمانده سپاه استان در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد.
 
در این جلسه، آخرین تدابیر و برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید که قرار است روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه در شهر قم برگزار شود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
همچنین در این نشست، موضوعات مختلف مرتبط با برگزاری مراسم از جمله هماهنگی‌های اجرایی، پشتیبانی، امنیتی و خدمات‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان بررسی و بر لزوم آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی استان برای برگزاری این مراسم تأکید شد.
ارسال نظرات