۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۸۱۳۷۷۶

وعده الهی در ترک آمریکا از منطقه به زودی محقق می‌شود

وعده الهی در ترک آمریکا از منطقه به زودی محقق می‌شود
کاشان-امام جمعه موقت کاشان ضمن اشاره به فرمایشات امام شهید گفت:وعده الهی در ترک آمریکا از منطقه به زودی محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از در کاشان، حجت‌الاسلام علی احتشام کاشانی شامگاه یکشنبه در  شصت‌ و‌ چهارمین تجمع مردم بادرود با تأکید بر پایداری ملت ایران در مسیر ولایت، گفت: لبیک ملت ایران به رهبری، همچون لبیک مردم کوفه نیست و ملت ما در صحنه می‌ماند و فریاد می‌زند، ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند.

امام جمعه موقت کاشان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و رهبر شهید و دیگر شهدای انقلاب، بر وفاداری ملت ایران به ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و خاطرنشان کرد: پایبندی مردم به نظام و انقلاب را در تجمعات شبانه به عینه می‌بینیم.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران بر دوش مردان با اخلاص و مؤمن بنا شد، خاطرنشان کرد: قشر کارگر و معلم هیچ‌گاه در زمین دشمن بازی نکرده و همواره پشتیبان انقلاب و نظام بوده‌اند.

حجت‌الاسلام احتشام با اشاره به شرایط منطقه تصریح کرد: امروز پس از گذشت بیش از ۸۰ سال از سلطه آمریکا، هیچ کشوری جرأت هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی آن را نداشت، جز جمهوری اسلامی ایران و این چیزی نیست جز نشانه‌ای از دست قدرت الهی که بر سر این ملت است.

وی در ادامه با یادآوری مواضع امام شهید پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: امام شهید در آن زمان فرمودند، آمریکا باید منطقه را ترک کند و این وعده الهی به‌زودی تحقق می‌یابد.

امام‌جمعه موقت کاشان همچنین ضمن اشاره به بصیرت بالای مردم اظهار داشت: ملت ایران در مقاطع حساس همچون دی‌ماه و ۲۲ بهمن نشان داده‌اند که پیرو خط امام و رهبری هستند و هرگز اجازه نخواهند داد دشمن در صفوف آنها نفوذ کند.

وی شعار دست خدا بر سر ماست، خامنه‌ای رهبر ماست را یادآور اتحاد و ایمان مردم دانست و تصریح کرد: ادامه حضور و بصیرت ملت مؤمن ایران در مسیر انقلاب مورد تاکید است و لازم است در این مسیر بیش از پیش بصیرت به خرج داد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات