۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۶
کد خبر: ۸۱۳۵۷۷
گزارش؛

حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران

حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
حضور طلاب نوجوان در موکب‌های دهه کرامت، جلوه‌ای تازه از جهاد تبیین را رقم زد؛ از نقاشیِ مدرسه طیبه میناب و موشک‌های اقتدار تا چای با تربت حسینی.
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، دهه کرامت بود و تمام ایران غرق در شادی و سرور بود؛ شادیِ میلاد با سعادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و خواهر گرامی شان حضرت فاطمه معصومه (س). کوچه و بازار، حرم‌ها و امامزاده‌ها، همگی نورانی و معطر به عطر رضوی و کریمه‌ای شده بودند. در این ایام که گویا ضرورتا نوبت دوره سکوت صحنه بنرد نظامی رسیده بود، قافله‌های گروه های جهادی و تبیینی به راه افتادند.
 
طلاب جوان و نوجوان در موکب‌های صلواتی مستقر شدند و مشغول خدمت‌رسانی فرهنگی و روشنگری بودند. اما در میان همه این موکب‌ها، یک موکب، کمی متفاوت‌تر از بقیه بود؛ موکبی که حضور طلاب نوجوان در کنار طلاب جوان، جلوه‌ای تازه از جهاد تبیین را به نمایش گذاشته بود.
 
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
 
این گروه که متشکل از طلاب نوجوان بود، برای همه سنین، از کوچک و بزرگ تا مرد و زن، برنامه‌های متنوع و خلاقانه داشتند. اگرچه محور اصلی فعالیت‌هایشان، کار با کودکان در این روزهای شاد و فرخنده بود، اما برای هر رهگذری با هر سلیقه‌ای، نسخه‌ای پیچیده بودند و در گوشه‌ای نیز سماوری با تربت پاک امام حسین (ع) می‌جوشید و به مهمانان تعارف می‌شد.
 
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
 
در این موکب، همه چیز بوی مهربانی و خلاقیت می‌داد. از بادکنک‌های رنگی گرفته تا مداد رنگی‌ها، برگه‌های نقاشی؛ نقاشی هایی که از مدرسه شهدا طیبه میناب تا موشک های اقتدار و رهبر شهید انقلاب و دیگر موضوعات این روز ها را به تصویر کشیده بودند.
 
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
 
این ترکیبِ «بادکنک و تربت امام حسین»، «مداد رنگی و پاسخ به شبهات اعتقادی»، و «جایزه و روشنگری» نشان می‌داد که جهاد تبیین هم می‌تواند مهربانانه، شاد و نرم باشد؛ آن هم در دهه‌ای که قرار است دلها به مهمانی امام رئوف برود. طلاب نوجوان ثابت کردند که سن کم، مانع از انجام رسالت بزرگ تبیین نیست؛ بلکه گاهی، دل‌های کوچک، بزرگ‌ترین فریادهای روشنگرانه را سربه‌نیست سرمی‌دهند.
 
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهرانمم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهرانمم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
مم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهرانمم/حضور طلاب نوجوان در عرصه جهاد تبیین؛ روایتی از یک موکب متفاوت در دهه کرامت در تهران
ارسال نظرات