۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۵
کد خبر: ۸۱۲۹۳۰

رقابت نیم میلیون دانش‌آموز ابتدایی در «طرح ملی هفت خان رستم»

رقابت نیم میلیون دانش‌آموز ابتدایی در «طرح ملی هفت خان رستم»
رویداد ملی «هفت خان رستم» به عنوان نسخه ابتدایی لیگ دانش‌آموزی جهاد تبیین (JET)، با هدف بازی‌وارسازی فرآیندهای پرورشی و آشنایی دانش‌آموزان پایه‌های چهارم تا ششم با ۴۹ قهرمان ملی و مذهبی، در مدارس ابتدایی اجرا می‌شود.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، محمد حسین ابوطالبی طراح ومسئول درباره رویداد ملی هفت خان رستم گفت: در راستای تحقق منویات رهبر شهید در تاریخ 1402/02/12 مبنی بر لزوم جذابیت کارهای پرورشی و تقویت هویت ملی و تعلیم سبک زندگی اسلامی-ایرانی، شاهد تحولی نوین در عرصه تربیتی مدارس ابتدایی هستیم. لیگ دانش‌آموزی جهاد تبیین (لیگ جت) که پیش از این در مقاطع متوسطه با استقبال مواجه شده بود، این بار با رویکردی متفاوت تحت عنوان «طرح ملی هفت خان رستم» وارد مدارس ابتدایی شده است.
 
وی افزود: در این طرح بدیع، فرآیندهای سنتی پرورشی به یک بازی مستمر 7 مرحله‌ای در طول سال تحصیلی تبدیل شده است و دانش‌آموزان از طریق کارت‌های بازی و ماموریت‌های هدفمند، با 49 قهرمان ملی و مذهبی آشنا می‌شوند. تاکنون بیش از 6000 مدرسه در سراسر کشور در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.
 
ابوطالبی با اشاره به اهداف این رویداد اظهار کرد: هدف اصلی ما آشنایی عمیق دانش‌آموزان با ارزش‌ها و شخصیت‌های ملی و مذهبی است. ما می‌خواستیم از روش‌های سنتی فاصله بگیریم و به کمک بازی‌وارسازی یا همان گیمی‌فیکیشن، فرآیندهای آموزشی و پرورشی را به یک بازی جذاب و مستمر در طول سال تحصیلی تبدیل کنیم. این طرح به مدرسه یک چارچوب منسجم می‌دهد، در دانش‌آموز انگیزه درونی برای ماجراجویی ایجاد می‌کند و برای خانواده‌ها نیز فرصتی برای مشارکت فعال در تربیت فرزند فراهم می‌آورد.
 
وی ادامه داد:این طرح به صورت ویژه برای دانش‌آموزان پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.
 
مسئول رویدادملی هفت خان با اشاره به استقبال دانش آموزان از این رویداد گفت: تاکنون بیش از 6000 مدرسه با جمعیتی بالغ بر 500 هزار دانش‌آموز در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند. این اولین بار است که مدارس می‌توانند بسته‌های بازی شامل نقشه و کارت‌ها را به تعداد دانش‌آموزان کاملا رایگان دریافت کنند.
 
وی تشریح کرد: البته بار اصلی اجرای این طرح عظیم بر دوش مربیان طرح امین، معاونین پرورشی، معلمان و مدیران دلسوز مدارس است که جا دارد از همکاری ویژه معاونت تبلیغ حوزه، مدیر محترم دفتر امور نخبگان حوزه و مسئولین محترم معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش، در اجرای طرح تشکر کنم.
 
ابوطالبی در پایان گفت: این رویداد همکاری مشترک جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و وزارت آموزش و پرورش بوده و مدیران و مربیان برای پیگیری اخبار طرح و اجرا آن می‌توانند عدد 33 را به سامانه پیامکی 30001452 ارسال کنند.
ارسال نظرات