160 نفر از طلاب جوان موفق معرفی خواهند شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام عباس ابراهیمی، دبیر جشنواره ملی طلاب جوان برتر در نخستین مراسم این جشنواره که پیش از ظهر 23 تیرماه در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت، آن را پرافتخار دانست و گفت: نقش و جایگاه روحانیت در شکلگیری اخلاقی جامعه و به ویژه نسل جوان حقیقتی روشن و انکارناپذیر است.
وی افزود: عینیترین برونداد این شکلگیری را میتوان در رویکرد فرهنگی، دینی و اخلاقی جامعه با رهبری بزرگ معمار کبیر انقلاب اسلامی در شکلگیری و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و در دوران پر افتخار دفاع مقدس و ایجاد تحولات معنوی و دینی در عمیقترین لایحههای اجتماعی مشاهده و مرور کرد.
حجتالاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: این ظرفیت عظیم معنوی سرمایهای است که رهبر معظم انقلاب در رابطه با آن میفرمایند «هیچ چیزی زیباتر و پرجاذبهتر و شیرینتر از تلاش یک طلبه جوان با ایمان با امید و با ابتکار نیست بدون اینکه بر کسی تحمیل شود و بدون اینکه توقع زیادی داشته باشد و برای خود فکری کند این کار را شسته، رفته و تمیز و مرتب انجام میدهد».
وی در ادامه با اشاره به ابتکار دولت خدمتگزار در مشخص کردن روز جوان به نام حضرت علی اکبر(ع) افزود: جشنواره جوان ایرانی و طلاب جوان برتر با هدف ارتقای هویت دینی و ملی نسل جوان و الگوسازی تراز شایسته جوان ایرانی حضرت علیاکبر(ع) طی یک فرایند هویتساز در سازمان ملی جوانان با محوریت مرکز مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور، دفتر امور نخبگان، دفتر تبلیغات اسلامی قم و پشتیبانی و همکاری مؤسسه فرهنگی ولاء منتظر طراحی شده است.
دبیر جشنواره طلاب جوان برتر، ترویج اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص طلاب و مبلغان جوان با محوریت ارتقا هویت دینی و ملی، حمایت مادی و معنوی از طلاب و مبلغان جوان برتر به عنوان سرمایههای معنوی نظام و تحقق چشمانداز بیست ساله نظام و گسترش فرهنگ دینی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
وی اضافه کرد: الگوسازی و ایجاد زمینه لازم برای کشف استعدادها و ظرفیتهای مختلف طلاب و مبلغان جوان و ارتباط و تعامل نخبگان جوان حوزههای علمیه با سایر نخبگان جوان کشور از اهداف دیگر برگزار جشنواره طلاب جوان برتر است.
حجتالاسلام ابراهیمی با اشاره به حوزه فرایند، ساختار و محتوای شکلگیری جشنواره طلاب جوان برتر، ابراز داشت: پس از تشکیل جلسات کارشناسی متعدد با حضور صاحبنظران و اندیشمندان متخصص حوزوی، محورها و عرصههای جشنواره تعیین شد و با راهاندازی دبیرخانه، اوایل سال گذشته در قم برای ارتقای کمی و کیفی جشنواره و اتقان بیشتر در انتخاب برترینها تفاهمنامهای میان سازمان ملی جوانان و دفتر امور نخبگان حوزههای علمیه منعقد شد.
وی افزود: بیش از چهار هزار نفر از طلاب جوان در عرصههای مختلف جشنواره شرکت کردند که با توجه به حساسیت موضوع و ضرورت اتقان انتخاب برترینها، بررسیهای لازم در دبیرخانه انجام پذیرفت و پس از طی سه مرحله داوری که حاصل آن بیش از پانصد ساعت کارشناسی بود، برترینهای طلاب جوان انتخاب و به تأیید هیأت داوری رسیدند.
دبیر جشنواره ملی طلاب جوان برتر همچنین با اشاره به استقبال گسترده و رقابت تنگاتنگ میان شرکت کنندگان از ایجاد فضایی جدید برای تشویق سایر طلاب برتر خبر داد و گفت: براساس مذاکراتی که دفتر تبلیغات اسلامی و به خصوص حجتالاسلام سیدحسن ربانی انجام شده، بیش از 160 نفر از طلاب جوان موفق، افزون بر برترینها تقدیر و تجلیل خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شناسایی و تجلیل طلاب جوان در سطح کشور سبب الگوسازی، ایجاد همگرایی و استحکام بیشتر در بین طلاب و مبلغان جوان خواهد شد و مشارکت بیشتر سازمانها و نهادهای فرهنگی کشور در بهرهگیری از ظرفیت عظیم حوزههای علمیه را در پی خواهد داشت. /920/پ202/ع