۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
کد خبر: ۸۰۱۵۱۷

نقشه راه ۵ساله مهدویت در دستور کار شورای معین ستاد توسعه فرهنگ مهدویت کشور

نقشه راه ۵ساله مهدویت در دستور کار شورای معین ستاد توسعه فرهنگ مهدویت کشور
رییس دبیرخانه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار از برگزاری نخستین جلسه «شورای معین» این ستاد با هدف تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و نظارت بر اجرای مصوبات خبر داد و گفت: این شورا نقش محوری در راهبری برنامه‌های کلان مهدوی دستگاه‌ها و سازمان‌ها ایفا خواهد کرد.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام  مهدی حسین‌آبادی، رییس دبیرخانه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار کشور، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری نخستین جلسه شورای معین این ستاد اظهار کرد: بر اساس مصوبه اخیر ستاد توسعه فرهنگ انتظار و مهدویت، شورای معین با مأموریت تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و نظارت بر اجرای مصوبات تشکیل شد و اولین جلسه آن روز دوشنبه اول دی‌ماه در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
 
وی افزود: شورای معین وظیفه پیگیری و اجرای امور محوله از سوی ستاد، رئیس و دبیر ستاد را بر عهده دارد و این مأموریت از طریق برگزاری جلسات منظم و در صورت نیاز، تشکیل کارگروه‌های تخصصی در موضوعات خاص دنبال خواهد شد.
 
رییس دبیرخانه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار کشور با اشاره به محورهای مطرح‌شده در این جلسه گفت: یکی از مباحث اصلی، بررسی سازوکار نهایی‌سازی و امضای توافق‌نامه‌های برنامه‌های پنج‌ساله دستگاه‌ها و سازمان‌های عضو ستاد بود. بر اساس نخستین مصوبه ستاد، دستگاه‌ها موظف هستند تا پایان اسفندماه نسبت به امضای توافق‌نامه‌های برنامه پنج‌ساله خود اقدام کنند و در این جلسه سازوکار تحقق این موضوع مورد بحث و جمع‌بندی قرار گرفت.
 
حسین‌آبادی ادامه داد: محور دوم جلسه، دریافت نقطه‌نظرات اعضای شورای معین درباره برنامه‌های دهه مهدویت و به‌ویژه مراسم نیمه شعبان و نحوه ایفای نقش دستگاه‌ها و سازمان‌ها در رویداد بزرگ نیمه شعبان در آستان مقدس مسجد جمکران و سایر برنامه‌های دهه مهدویت بود.
 
وی تصریح کرد: در بخش دیگری از جلسه، مهم‌ترین محورهای محتوایی دارای اولویت و حساسیت بالا در حوزه مهدویت شناسایی شد تا چند اقدام اثرگذار با ضریب نفوذ بالا در مخاطبان، در دستور کار سال ۱۴۰۵ قرار گیرد.
 
رییس دبیرخانه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار کشور در پایان خاطرنشان کرد: دومین جلسه شورای معین ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار، روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار خواهد شد.
ارسال نظرات