۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
کد خبر: ۷۸۹۴۸۴

پرده‌برداری از وارونه‌سازان تاریخ؛ نقد بی‌پرده بر روایت‌های سیاست‌زده از دولت‌های سازندگی تا اعتدال

پرده‌برداری از وارونه‌سازان تاریخ؛ نقد بی‌پرده بر روایت‌های سیاست‌زده از دولت‌های سازندگی تا اعتدال
آیا به یاد دارید آن خاطره‌سازی‌ها را که از قلم مهره‌های خاص می‌تراوید؟ آنگاه که امام راحل را چنان تصویر کردند که گویی با لیبرال‌ها و ولنگاری فرهنگی موافق بوده است؟

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به تازگی روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «تریبون را از این افراد بگیرید؛ پیامبر را هم جوری دیگر معرفی می‌کنند» هشدار داد که «باید احساس خطر کرد از تصویری که برخی‌ها از انقلاب و اسلام ارائه می‌کنند». در پی انتشار این یادداشت، یکی از مخاطبان حوزوی خبرگزاری رسا در نوشتاری تحلیلی، به بازنویسی تاریخی آن پرداخته و باور دارد آنانی که امروز مدعی انحصار حقانیت‌اند، در واقع بزرگ‌ترین آسیب‌زنندگان به وحدت و عزت ملت بوده‌اند. از حذف مدیران انقلابی گرفته تا غفلت در برخورد با فساد و نابرابری اقتصادی، این نوشتار نقدی است بر عملکرد گذشته‌ها و هشدار به نسل امروز برای شناخت دقیق‌تر تاریخ و سیاست‌های کشور. این یادداشت، پاسخی روشن به وارونه‌سازی‌های جاری و پاسخی به قلم‌هایی است که تاریخ را به اراده خود بازنویسی می‌کنند.

«ای فرهیختگان و خردورزان! بشنوید از آنان که قلم به کف گرفته‌اند و تاریخ را به اراده خویش بازنویسی می‌کنند؛ گواهی می‌دهیم بر آن که مدعیان انحصار حقانیت، خود بزرگ‌ترین آفت بر پیکر وحدت و عزت ملت وارد ساخته‌اند. اینک زمانه‌ آن است که پرده‌ها فرو افتد و چهره‌ آنان که تیغ تیز حذف رقیب را در کف داشتند آشکار شود؛ آنان که به نام سازندگی و اصلاحات و اعتدال، صحنه‌ سیاست را از صاحبان حق و مدافعان انقلاب خالی کردند و با حذف مدیران انقلابی از میدان رقابت، راه رشد و عدالت را سد کردند. هان ای خردورزان! بشنوید فریاد ما را که از اعماق تجربه ملت برمی‌خیزد تا پاسخ گوید به وارونه‌سازان حقایق.

آیا نه این است که دولت سازندگی، در نام توسعه، رقبای سیاسی را از صحنه برکنار ساخت و سرمایه‌های ملی را به کام خواص ریخت؟ آیا نه این است که در دوران اصلاحات، شعار آزادی در زبان بود و ستم و فساد در عمل؟ اقتصاد در رکود نشست، جوانان بیکار ماندند و عدالت اجتماعی در حاشیه رخت بست و در دولت اعتدال، برجام نافرجام، حقوق‌های نجومی و گران کردن بنزین، همگی شاهد روشن بر ناکارآمدی و انحراف از مسیر ملت‌اند. 

ای خردورزان و حقیقت‌جویان! آیا به یاد دارید آن خاطره‌سازی‌ها را که از قلم مهره‌های خاص می‌تراوید؟ آنگاه که امام راحل را چنان تصویر کردند که گویی با لیبرال ها و ولنگاری فرهنگی موافق بوده است؟ حال آنکه همگان می‌دانند امام امت هرگز تن به مصالحه با استکبار نداد.

آری، ای فرهیختگان! آیا به یاد دارید در روزگار دولت سازندگی، هنگامی که آفتاب اندیشه‌های نوین بر افق ایران تابید، اختلاف‌نظرها و مناقشات سیاسی میان جناح‌های گوناگون در پهنه سیاست می‌درخشید؟ آن هنگام که برخی از منتقدان و گروه‌های سیاسی، زیر فشارهای سخت و محدودیت‌های فراوان دولت وقت، تجربه‌های ناگوار می‌دیدند و عرصه را تنگ می‌یافتند، همه این‌ها در چارچوب فضای سیاسی زمانه قابل بررسی بود؛ ولی آیا فراموش کرده‌ایم که همان جریان، با واگذاری‌های نابه‌جا و اراضی و منابع ملی به سود خواص و نزدیکان، راه انتقاد و حق‌طلبی را به تاریکخانه‌ای تبدیل کرد و فرصت مرهم گذاشتن بر زخم‌ها را از منتقدان ربود و با قلب واقعیت و وارونه‌سازی حقایق، مسیر تاریخ و عدالت را دچار لغزش کرد؟! در برخی موارد، جریان نزدیک به دولت با لابی و نفوذ در مجلس و نهادهای تصمیم‌گیری، تلاش کرد تا نمایندگان منتقد و مخالف سیاست‌های اقتصادی را از تصمیم‌گیری‌ها کنار بگذارد. حتی آوینی شهید را از صداوسیما بیرون کردند. اجرای خصوصی‌سازی و واگذاری صنایع و کارخانه‌ها به نفع خواص و نزدیکان به دولت باعث شد شکاف اقتصادی بین طبقات بالا و پایین گسترش یابد. نمونه دیگر، برخورد با منتقدان جناح راست سنتی بود که در مجامع تصمیم‌گیری و کابینه حضور داشتند و به سرعت کنار گذاشته شدند تا سیاست‌های توسعه‌محور دولت بدون مخالفت اجرا شود .این همه، حکایت آن تیغ تیز حذف و ابروریزی است که در کف صاحبان قدرت قرار گرفت و صدای خردورزان را در خاموشی فرو برد.

آنان که امروز رسانه را در کف دارند و با قلم و زبان، بر مخالفان تیغ می‌زنند، خود بزرگ‌ترین ناقضان ارزش‌های انقلاب‌اند. آنان که دم از رحمت پیامبر رحمت (ص) می‌زنند، در عمل با چنگال کین بر چهره‌ منتقدان فرود می‌آوردند. آنان که شعار وحدت سر می‌دهند، در میان صفوف ملت تفرقه و جدایی می‌افکندند. به هرکس می خواستند زخم می‌زدند و فرصت مرهم گذاشتن نمی‌دادند و این همان وارونه‌سازی حقایق و قلب واقعیت‌هاست که پیشتر در دولت‌های سازندگی، اصلاحات و اعتدال تجربه شده است.

ای مدعیان دروغین! چگونه می‌خواهید بر زخم‌های ملت مرهم نهید، در حالی که خودتان تیغ بر رگبان رقیبان و عدالت و حقیقت کشیده‌اید؟ حق با کیست؟ با آنان که انقلاب را به بازی گرفتند و ارزش‌ها را تحریف کردند، یا با ملتی که قربانی شد در پای منافع قدرت‌طلبان و خودکامگان؟ بیدار باشید ای خردمندان! فریب نخورید از نغمه‌های وارونه‌خوانان حقیقت؛ آنان که امروز بر اریکه‌ قلم تکیه زده‌اند، فردا در پیشگاه تاریخ رسوا خواهند شد و ملت عدالت و راستی را با هدایت رهبر انقلاب و دلسوزان نظام اسلامی از نو خواهد شناخت.

الداعی الی سواء السبیل و الآخذ بید الأمة إلی مدارج الکمال».

ارسال نظرات