دیدار هفتگی مردم با امام جمعه تبریز برگزار شد+ تصاویر

آذربایجان شرقی- دیدار مستمر هفتگی اقشار مختلف مردم با حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در استان، با محوریت گفتوگو های چهره به چهره و رسیدگی به مشکلات مردم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، در این دیدار های هفتگی، مردم با حضور مستقیم و صمیمی، مسائل، نیاز ها و مشکلات خود را با نماینده ولی فقیه در استان مطرح کردند.
حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل پس از استماع درخواست ها و دغدغه های مراجعه کنندگان، دستورات لازم برای پیگیری و حل مسائل را صادر کرد و بر اهمیت پاسخگویی سریع و اثرگذار به نیاز های مردم تأکید کرد.
این برنامه دیدار های هفتگی با هدف تقویت ارتباط مستقیم مسئولان با مردم، شناسایی مشکلات و ارائه راهکار های عملی ادامه دارد و با استقبال گسترده اقشار مختلف مردم مواجه شده است.
گزارش تصویری:
ارسال نظرات