۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
کد خبر: ۷۸۵۸۵۶
دبیر جامعه روحانیت شیراز:

بر همه مسلمانان فرض است که با «محارب» مقابله کنند

بر همه مسلمانان فرض است که با «محارب» مقابله کنند
شیراز- حجت الاسلام طاهری با اشاره به«محاربه» بودن تهدیدات علیه مقام معظم رهبری گفت:ریختن خون محارب پاداش عظیمی نزد خدا دارد.

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام طاهری دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به«محاربه» بودن تهدیدات علیه مقام معظم رهبری گفت: در فقه امامیه، هرگونه اقدام خصمانه، اعم از مسلحانه یا راهبردی، که علیه موجودیت نظام اسلامی یا رهبری آن صورت گیرد، در زمره محاربه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مستندات فقهی این حکم متعددند، از جمله حضرت امام خمینی(ره) در تحریر الوسیله تصریح می‌فرمایند: «کلّ مَن أعلن الحرب علی الإمام العادل فهو محارب.»

طاهری اظهارکرد: همچنین شهید آیت‌الله سید محمدباقر صدر در اثر گران‌سنگ «اقتصادنا» تأکید دارند که محاربه، صرفاً منحصر به اقدامات نظامی نیست، بلکه شامل هرگونه تلاش برای براندازی حاکمیت دینی نیز می‌شود.

وی افزود: فاع از ولایت، در حکم دفاع از اسلام است و پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «مَن مات دون إمامه مات میتة جاهلیة.»یعنی هرکس در دفاع از امام خود جان بدهد، با مرگی شرافتمندانه از دنیا رفته است.

طاهری تاکید کرد: معنای محارب دانستن تهدید کننده به جان ولی فقیه یعنی بر همه ی مسلمانان و آزادگان جهان واجب است که به هر نحو که می توانند تهدید را بر طرف کنند ولو با ریختن خون محارب که از نظر فقهی مباح محسوب می شود و این عمل نه تنها مذموم نیست بلکه پاداش عظیمی نزد خدا دارد.

 

ارسال نظرات