پیام ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار درپی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار با صدور پیامی، تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی به حریم مقدس ایران اسلامی را محکوم و شهادت دانشمندان، سرداران و دیگر شهدای این تجاوز را تسلیت و تبریک گفت.
در این بیانیه آمده است: این جنایت، نهتنها آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی را در آستانه سقوط تاریخی قرار داده، بلکه خشم آزادگان جهان را علیه ظلم جهانیان افزونتر خواهدکرد.
متن کامل پیام ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار به شرح زیر است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ» (قصص: ۵)
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین والائمه المعصومین(علیهم السلام)
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
در ایّام نورانی غدیر روز اکمال دین و اتمام نعمت، جنایت سحرگاه رژیم صهیونیستی علیه میهن عزیزمان ایران اسلامی ، بار دیگر چهره شیطانی این رژیم خبیث کودک کش و حامیان آمریکایی و منطقهای آن را بیش از پیش برملا ساخت.
این تجاوز ددمنشانه به حریم مقدس ایران، که به شهادت جمعی از مردم عزیز، دانشمندان گرانقدر و فرماندهان دلاور و رشید سپاه اسلام انجامید، گواهی دیگر بر درستی و راستی عزم امت اسلام برای مقابله با مستکبران تا تحقق وعده الهی وظهور منجی موعود امام زمان (ارواحنافداه) است.
این جنایت، نهتنها آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی را در آستانه سقوط تاریخی قرار داده، بلکه خشم آزادگان جهان را علیه ظلم جهانیان افزونتر خواهدکرد.
شهیدان این حماسه را سفیران نورانی ظهور میدانیم و شهادت آنان را به پیشگاه حضرت ولیعصر(ارواحنا فداه)، رهبر حکیم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(حفظهالله)، و ملت غیور ایران تبریک و تسلیت میگوییم.
سخن پایانی: پیروزی از آنِ مستضعفان جهان است.
«وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ» (نور: ۵۵). امروز ایران اسلامی، پرچمدار مقاومت در برابر صهیونیسم جهانی است و با تقدیم خون شهدا، زمینهساز حکومت عدل مهدوی خواهد بود.
ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار، ضمن اعلام همبستگی با ملت غیور ایران و مقاومت اسلامی، از تمامی آزادگان جهان میخواهد که در برابر این جنایات سکوت نکنند و بهعنوان پیشگامان عدالت، زمینهساز ظهور منجی بشریت باشند. به یاری خداوند، وعده الهی تحقق خواهد یافت و مستضعفان وارثان زمین خواهند شد.
وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار