۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
کد خبر: ۷۸۲۷۰۶
دادستان اصفهان:

سگ گردانی در اصفهان موجب پیگرد قانونی خواهد شد

سگ گردانی در اصفهان موجب پیگرد قانونی خواهد شد
اصفهان ـ موسویان با تأکید بر ممنوعیت سگ گردانی در سطح شهر اصفهان، دستور پیگرد قانونی افرادی که اقدام به سگ گردانی می کنند و توقیف خودروهای سگ گردان در سطح شهر را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، سیدمحمد موسویان، دادستان اصفهان، در نشست مقابله با پدیده سگ‌گردانی، با بیان اینکه سگ‌گردانی از مصادیق تضییع حقوق عمومی و تهدید علیه بهداشت، آسایش و آرامش شهروندان است گفت: بر همین اساس اقدام به تشکیل پرونده و برخورد با عامل یا عاملان آن خواهد شد، همچنین پلیس راه و عوامل انتظامی موظف هستند تا با هماهنگی دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های متولی اقدام به توقیف سیستمی و فیزیکی خودروها و معرفی رانندگان متخلف اقدام کنند.

وی همچنین بر ضرورت پلمب مغازه‌های مرتبط و مطب‌های دامپزشکی غیرمجاز در باره حیوانات از جمله سگ توسط دستگاه انتظامی و اعلام اقدامات به دادستانی اصفهان تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه هرگونه تبلیغ و خرید و فروش این حیوانات در فضای مجازی ممنوع و غیرقانونی است در این راستا پلیس فتا نیز موظف است ضمن توقیف صفحات متخلف، با گردانندگان و صاحبان آنها برخورد و دادستانی نیز ضمن تشکیل پرونده، متخلفان را مورد پیگرد قرار خواهد داد.

موسویان با اشاره به اینکه باید مشکلات این پدیده اجتماعی برای همگان آشکار شود، خاطرنشان کرد: صداوسیما و فعالان فضای مجازی، برنامه‌های فرهنگی و رسانه ای پیرامون پدیده سگ‌گردانی و معضلات نگهداری از این حیوانات در منازل تهیه کنند و در اختیار عموم جامعه قرار دهند.

وی در ادامه به شهرداری اصفهان نیز دستور داد تا با نصب تابلو دائر بر ممنوعیت سگ‌گردانی در تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و معابر عمومی، نتیجه اقدامات خود را به دبیرخانه حقوق عامه ارسال کنند.

دادستان اصفهان در ادامه به ممنوعیت ورود حیوانات به ناوگان عمومی شهر نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان پایانه‌های شهرداری و اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای باید نظارت‌ لازم را در این‌ باره داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: پدیده سگ‌گردانی در معابر عمومی و حمل آن در وسائط نقلیه، ضدارزش‌های مذهبی و اجتماعی و امری مذموم است و از نظر بهداشتی هم تهدید علیه سلامت عمومی محسوب می‌شود و در این راستا دادستانی حمایت‌ لازم را از اقدامات دستگاه‌های متولی و اجرایی در مقابله با این پدیده بعمل خواهد آورد./1304/

متین فیروزآبادی
ارسال نظرات