ما باید روابط عمومی کل مردم باشیم

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، فرشاد عالی معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت در دومین همایش ملی «مدار امید» و در جمع شبکه عظیم روابط عمومی بسیج اظهار کرد: امروز روابط عمومی دیگر یک واحد ساده اطلاع رسانی و خبررسانی نیست؛ روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، اکنون رسالت تصویرسازی این سازمان را نزد افکار عمومی بر عهده دارد.
وی افزود: ما امروز در روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین یک جاده یک طرفه خبررسانی و اطلاعرسانی صرف یا منتقلکننده مواضع نیستیم بلکه میخواهیم یک مجموعه تعاملی و دوسویه باشیم؛ امروز افتخار ما این است که در این شبکه عظیم، محدود به یک دفتر و مجموعه نیستیم و با یک شبکه عظیم در تعامل هستیم.
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: در گذشته روابط عمومی بسیج را صرفا با بیان خبر و اطلاعرسانی میشناختند اما در حال حاضر شاهد فعالیت بیش از ۵۶۰ دفتر خبرگزاری بسیج در استانها، شهرستانها، اقشار، معاونتها و وزارتخانهها هستیم؛ این مجموعه وزین، مسئولیت جریانسازی و روایتگری بههنگام و صحیح بسیج را بر عهده دارد.
عالی ادامه داد: در حال حاضر هر دفتر خبرگزاری بسیج نه فقط یک مرکز مخابره خبر، بلکه سنگر روایتساز فعالیتهای بسیج است.
وی در ادامه با بیان اینکه شبکه عظیم شهروند خبرنگاران بسیج در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار عضو دارد، گفت: این شبکه عظیم نیازمند سازماندهی، توانمندسازی، بکارگیری و طراحی عملیاتهای مستمر و پی در پی است.
عالی با اشاره به دستور سال گذشته رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اولین همایش مدار امید در خصوص اینکه روابط عمومی بسیج نباید محصور در سازمان بسیج باشد بلکه باید به روابط عمومی مردم تبدیل شود، گفت: این فرمان سردار سلیمانی مبنای بنا نهادن فصل جدیدی از روابط عمومی در سازمان بسیج مستضعفین شد.
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما در سال جاری تمام تلاش خود را خواهیم کرد که با راهاندازی مرکز شبکه شهروند خبرنگاران، کارهای مربوط به آموزش، توانمندسازی و طراحی عملیاتهای میدانی را برای آنها آغاز کنیم.
وی در همین راستا اظهار کرد: سرمایه بزرگ شهروند خبرنگاران بسیج، هم برای مجموعه سازمان بسیج مستضعفین و هم برای شبکه روابط عمومی قدرتساز است؛ چرا که همه مردم میتوانند در جریان این قالب، دغدغهها، مشکلات، موانع و امیدآفرینیها را در آن روایت کنند.
عالی با اشاره به فعالیت گروههای تلویزیونی در بیش از ۳۰ سپاه استانی اظهار کرد: حضور جوانان باانگیزه، صاحب ذوق و با تجربه در این مراکز برای تولید محتوا، فرصت بینظیری را خلق کرده است؛ بازنشر گسترده محتواهای تولید شده توسط این گروههای تلویزیونی در رسانه ملی و سایر رسانهها، نشان دهنده ارتقای سطح کیفی و کمی این آثار است.
وی تصریح کرد: ما در روابط عمومی بسیج، دیگر مجموعهای با نام و نشان «اطلاع رسانی» نداریم بلکه نام و عنوان این مرکز به مرکز جریان سازی و روایتگری تبدیل شده است.
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز روابط عمومیها از خبررسانیِ صِرف عبور کردهاند و ارائه داستانهای امیدبخش و الهام آفرین به دغدغه اصلی آنها تبدیل شده است.
عالی در پایان با بیان اینکه ما باید روابط عمومی کل مردم باشیم چرا که بسیج خود مردم است، گفت: روابط عمومی بسیج نباید به جای مردم سخن بگوید بلکه باید به زبان خود مردم سخن بگوید و دغدغههای جامعه را مطرح کند و ما باید بتوانیم در سال جاری با یک نگاه تحولی، بنای جدیدی را در این زمینه پایهگذاری کنیم.