۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
کد خبر: ۷۷۹۸۳۹
حجت‌الاسلام هدایت:

امام صادق برای تبیین دقیق اسلام با فرقه‌ها مبارزه کردند

امام صادق برای تبیین دقیق اسلام با فرقه‌ها مبارزه کردند
استاد حوزه به فعالیت فرقه‌ها و مکاتب انحرافی دوران امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: به همین خاطر امام صادق(ع) مأموریت خود را مبارزه با این فرقه‌ها قرار دادند تا بتوانند حقیقت دین اسلام را تبیین کنند.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد هادی هدایت شب گذشته در محفل معارفی حرم بانوی کرامت اظهار داشت: در صلوات خاصه امام صادق علیه السلام کلمات و نکات مهمی نهفته است که لازم است مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد.

وی افزود: طبق روایت امام صادق علیه السلام در میان بندگان دارای مرتبه و درجه والایی است و شیعیانی که از مکتب امام صادق علیه السلام پیروی می کنند ویژگی های خاصی دارند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰ درصد معارفی که امروزه به دست ما رسیده از زبان مبارک امام صادق علیه السلام صادر شده است و نمی‌توان در این فرصت کوتاه  تمامی این مسائل بازگو شود.

حجت الاسلام هدایت تأکید کرد: از اولین ویژگی های امام صادق علیه السلام این است که این امام معصوم مخزن همه علوم بودند و تمامی علوم را در زمان خودشان تدریس می کردند.

کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت یادآور شد: تمام طوائف مسلمین به عظمت امام صادق علیه السلام اعتراف دارند و از مکتب جعفری کسب علم کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: عظمت امام صادق علیه السلام یک عظمت حقیقی است که به واسطه بندگی و عبودیت آن را کسب کرده بود.

حجت الاسلام هدایت افزود: دومین ویژگی امام صادق علیه السلام دعوت کننده به سوی خداوند و حقانیت است که این ویژگی باعث شد پیروان دین اسلام با اسلام ناب آشنا شوند و معارف حقیقی را کسب کنند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: سومین خصوصیت امام صادق علیه السلام که از صلوات خاصه می‌توان به دست آورد این است که امام صادق علیه السلام در ظلمت ها و تاریکی های فکری جامعه همچون نور مبین بودند و حقایق را آشکار می کردند.

وی گفت: در زمان امامت امام صادق علیه السلام فرقه‌ها و مکاتب انحرافی و کاذب زیادی ایجاد شده بود که در صدد ترویج عقائد خود بودند به همین خاطر امام صادق علیه السلام مأموریت خود را مبارزه با این فرقه‌ها قرار دادند تا بتوانند حقیقت دین اسلام را تبیین کنند.

ارسال نظرات