۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۷۷۸۴۶۰

دیدار مدیرعامل مجتمع فولاد ظفر با امام جمعه بناب

دیدار مدیرعامل مجتمع فولاد ظفر با امام جمعه بناب
مدیرعامل فولاد ظفر بناب با آیت الله سیدی امام جمعه شهرستان بناب دیدار کرد و گزارشی از برنامه‌ های این مجتمع در سال سرمایه گذاری برای تولید را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، بابک علیزاد شهیر مدیرعامل فولاد ظفر بناب به همراه شهریار فتحی قائم مقام مدیرعامل با آیت الله سیدی امام جمعه شهرستان بناب دیدار و گزارشی از برنامه‌ های این مجتمع در سال سرمایه گذاری برای تولید را ارائه داد.

وی در این دیدار ضمن گرامیداشت سال سرمایه گذاری برای تولید گفت: مجتمع فولاد ظفر به عنوان یک واحد فولادی پویا و پیشرو در حال فعالیت است و با سرمایه گذاری های متعدد در طی سالیان اخیر مسیر رشد و توسعه، اشتغال پایدار و مسئولیت‌ های اجتماعی را در پیش گرفته است و در حال حاضر طرح توسعه نورد را به منظور نوسازی، ارتقائ تکنولوژی با هدف افزایش بهره وری، کاهش مصرف انرژی و تولید محصولات جدید و کیفی در دستور کار دارد.

وی افزود: در عین حال با مشکلات متعددی از جمله تامین انرژی نیز مواجه است که در این راستا هم احداث پروژه ۱۵۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی را آغاز کرده است.

آیت الله سیدی نیز در این دیدار حمایت از تولید و سرمایه گذاری را مطابق فرمایشات رهبری اصلی مهم عنوان کرد و گفت: فولاد ظفر بناب یکی از مجموعه مهم و موفق این شهرستان است که سرمایه گذاری و اقدمات خوبی انجام داده است، در خصوص حمایت از تولید و سرمایه گذاری برنامه هایی در دست اقدام است از جمله تشکیل کار گروهی با هدف بررسی و حمایت از صنایع و واحد های تولیدی با حضور مسئولین شهرستان در حال تشکیل است که از نزدیک در کنار تولیدکنندگان بوده و به موانع و مشکلات آنها رسیدگی خواهند کرد.

ارسال نظرات